2022 CSR Club

20.09.2022. 10:33

Wiener Städtische osiguranje

Autor: Wiener Städtische osiguranje

Wiener obezbedio još jednu servisnu stanicu za bicikle u Nišu

Foto: Wiener Städtische osiguranje

Servisna stanica za Bicikle

 U okviru “Evropske nedelje urbane mobilnosti” koja se održava u Nišu od 16-22. septembra, ispred tržnog centra Delta Planet, kompanija Wiener Städtische osiguranje, u cilju podrške Sekretarijatu za urbanizam Grada Niša za nastavak razvoja urbane mobilnosti u ovom gradu, postaviće novu servisnu stanicu za bicikle namenjenu svim građanima Niša.

Postavljanje nove servisne stanice za bicikle biće danas, 20. septembra u 18 sati na platou ispred tržnog centra Delta Planet u prisustvu predstavnika kompanije Wiener Stadtishe osiguranje – Petar Videnović, direktor Regionalne filijale Niš i predstavnice Gradske uprave Niša – Tanja Obradović, Glavni gradski urbanista.

Servisna stanica za bicikleFoto: Wiener Städtische osiguranje

 

Kompanija Wiener Städtische osiguranje u svojim društveno odgovornim akcijama pruža podršku lokalnim zajednicama koje imaju potrebu da svoje okruženje učine dostupnim i održivim, sa posebnim akcentom na očuvanje životne sredine.

Tokom leta, Wiener Städtische osiguranje je gradu Nišu doniralo prvu servisnu stanicu za bicikle, koja se nalazi na platou ispred tržnog centra Stop Shop.

Korišćenje servisnih stanica za bicikle je potpuno besplatno.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.