McDonald’s Srbija poziva sve da probaju klasik burgere napravljene sa 100% goveđim mesom u koje su unete male promene, a koje donose veliku razliku u svakom zalogaju! Sa promenama u metodama pripreme i pečenja, McDonald’s predstavlja burgere koji će biti topliji, sočniji i još ukusniji!
Težnja da se gostima pruži najbolji ukusni burger prevazilazi samo obrok. U stvari, McDonald’s svoje goste uvek stavlja na prvo mesto i osluškuje njihove potrebe i konstantno ulaže kako bi gosti još više uživali u Mek proizvodima. To uključuje i ulaganje u kuhinjsku opremu u više od 30 McDonald’s restorana širom Srbije.
Pored toga, sprovedene su opsežne obuke za zaposlene u McDonald’su kako bi se upoznali sa novim procesom pripreme burgera.
McDonald’s BigMacFoto: McDonald’s
Male, ali značajne promene koje je McDonald’s napravio u pripremi svojih klasik burgera uključuju:
Mekše, glazirane zemičke koje su tostirane do zlatno smeđe boje
Burgeri od govedine su začinjeni, pečeni na grilu
Dodavanje luka direktno na meso dok je na grilu intenzivira ukus
Sir je otopljen taman koliko treba da doprinose odličnom ukusu
Dodavanje dodatne količine legendarnog sosa u Big Mac poboljšava ukus od prvog do poslednjeg zalogaja.
„Uvek slušamo naše goste, a promene koje smo napravili u našim klasik burgerima imaju za cilj da ispune želju gostiju da njihovi omiljeni burgeri budu sočniji i još ukusniji. Male promene u načinu pripreme naših klasik burgera zaista doprinose velikoj razlici koju naši gosti mogu da osete. McDonald’s klasici su naša standardna ponuda i oni su omiljeni burger naših gostiju, najčešće traženi i najrpodavaniji su i u njima možete da uživate u bilo kom McDonald’su širom sveta“, rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga, McDonald’s Srbija.
McDonald’s CheeseburgerFoto: McDonald’s
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Period venčanja je u punom jeku. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prošle godine u Srbiji sklopljeno je više od 30.000 brakova. Pa, iako niste vi ti koji staju na ludi kamen, verovatno jeste ...
Od TikTokova sa „skrivenim“ lokacijama u Hrvatskoj, do objava na Instagramu sa preporukama za restorane u kojima su ručali likovi iz Netfliksovih serija u Parizu, društvene mreže imaju sve direktniji uticaj ...
Radnik sa punim stažom i prosečnom platom u Nemačkoj može da očekuje nešto veću penziju od 1.600 evra, prema rezultatima tamošnje zvanične statistike. Mada, većina penzionera u praksi neće dostići ovaj iznos...
Samo nekoliko dana posle početka rata u Ukrajini 2022. godine, vlasnik Zare, kompanija Inditeks, objavila je povlačenje iz Rusiji, što je delovalo kao kraj njenog najvećeg tržišta po broju prodavnica van Špa...
Iako predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je prezadovoljan izbornim rezultatima u Kosjeriću i Zaječaru, gde je njegova stranka odnela minimalnu pobedu uz niz nepravilnosti, potkupljivanje birača i represiju, događaji od protekle nedelje ga i te kako demantuju....
U Kosjeriću je u toku protest na koji su pozvali studenti u blokadi zbog osporavanja rezultata na loklanim izborima održanim 8. juna. Glavna poruka je da biračko mesto 25 "Elan" mora pasti, kao i da sledi nastavak borbe....
Iako je Aleksandar Vučić, bivši predsednik i sada najistaknutiji član vladajuće SNS, pre gotovo mesec dana u Nišu najavio “oslobađanje” svih gradova u Srbiji i pravljenje u njima Ćacilenda po ugledu na onaj u Beogradu, to se nije dogodilo....
Predstavnik grupe "Studenti 2.0", student novosadskog Fakulteta tehničkih nauka Vladimir Balać izjavio je danas, pozivajući se na navodni dokument studenata u blokadi, da je planiran napad na kamp u Pi...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok