Srbija

29.04.2016. 09:16

Autor: Nova Ekonomija

Vučić: Nikad ne bih ukrao nijedan glas, urotili su se protiv SNS-a na Vračaru

Srbija

29.04.2016. 09:16

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će čestitati svima na postignutim rezultatima na izborima i da nikada ne bi ukrao nijedan glas.

„Apsolutno svima ću da čestitam. Gde smo krali, nek nam pokažu to… Nikad u životu ne bih ukrao ništa, ne bih ukrao nijedan glas“, kazao je Vučić gostujući na Prvoj televiziji.

On je dodao da će u sredu biti održani izbori na 15 mesta u Srbiji i da će se u sredu uveče „sve znati“.

„Republička izborna komisija (RIK) proglasiće rezultate u zakonskom roku, to je sve. Imam apsolutno poverenje u RIK, svima su sve dali na uvid, da se još jednom iznenade (opozicija) koliko ih narod voli“, kazao je on.

Vučić je dodao da je ponosan na izborni rezultat liste čiji je lider, jer je po njegovoj oceni postignut „istorijski uspeh“.

Lider naprednjaka je ocenio da su se svi urotili protiv SNS-a na Vračaru. On je naglasio da niko nije sporio izborni rezultat na Vračaru, ističući da će se njegova stranka boriti da pobedi na sledećim izborima.

Vučić je ocenio da je Vlada u protekle dve do tri godine uradila onoliko koliko svojevremeno i Josip Broz Tito u bivšoj Jugoslaviji.

On je konstatovao da će jednog dana da kažu da je i Vučić uradio kao Tito, „dok ne dođe neko treći“.

Vučić je najavio da u budućem parlamentu neće imati nikavu vrstu straha da, kao premijer, odgovara nekom iz opozicije. Svakom ću da odgovorim činjenicama, argumentima, radom, marljivošću i istinom pobeđujem, poručio je Vučić.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.