Srbija

30.04.2016. 08:20

Autor: Nova Ekonomija

VIDEO Pogledajte snimak rušenja privatnih objekata u Savamali

Srbija

30.04.2016. 08:20

Portal KRIK objavio je  snimke rušenja privatnih objekata u Savamali u Beogradu, restorana Savski ekspres, kao i imovinu kompanija Iskra i Transport peroni.

Snimak koji je objavio KRIK traje četiri sata i 17 minuta, a zabeležila ga je obližnja kamera. Iz tog snimka, novinari KRIK-a izdvojili su tri kratka dela na kojima se najjasnije vidi šta se te večeri dogodilo u Hercegovačkoj ulici.

Vlasnici srušenih objekata su tokom noći više puta su zvali policiju koja je odbila da izađe na teren i uputila ih na Komunalnu policiju.

Do danas se ne zna ko stoji iza ove akcije.

Prvi bager pojavljuje se u ulici posle sat i po od početka snimka, tokom kojih se vidi samo prazna ulica. Srušio je jedan objekat i nestao iz kadra.

Na trećem snimku, vide se prolaznici koji posmatraju rušenje, potom im prilazi nekoliko muškaraca i oni se zatim udaljavaju sa mesta događaja. Na kraju ovog snimka, vidi se i trenutak gašenja ulične rasvete.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.