Srbija

14.05.2016. 09:44

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Srđan Mihajlović generalni direktor RTV Vojvodina podneo ostavku

Srbija

14.05.2016. 09:44

Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine na jučerašnjoj sednici konstatovao je ostavku, koju je podneo generalni direktor Srđan Mihajlović.

Na mesto vršioca dužnosti generallnog direktora Upravni odbor je imenovao dosadašnjeg zamenika direktora Miodraga Koprivicu, piše u saopštenju posle sednice UO RTV-a.

Mihajlović je u obrazloženju ostavke naveo da je „posle više od tri godine vođenja Javnog medijskog servisa procenio da je u interesu te kuće da podnese ostavku“.

„Nakon više od tri godine vođenja RTV, u kome sam, zajedno sa svojim saradnicima sprovodio misiju, viziju i organizacione, programske i finansijske promene u duhu samog bića RTV, procenio sam da je u interesu RTV-a da se povučem sa mesta generalnog direktora, radi njenog daljeg rada i razvoja“, naveo je Mihajlović.

Na današnjoj sednici Upravni odbor je doneo odluku o raspisivanju konkursa za izbor novog generalnog direktora Radio-televizije Vojvodine.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.