Vesti iz zemlje

27.02.2023. 13:11

Saopštenje

Autor: Nova ekonomija

Mihailo Janković novi predsednik Srpske asocijacije menadžera

Foto: Srpska asocijacija menadžera

Mihailo Janković generalni direktor MK Grupe novi je predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM) koji će biti na toj funkciji u naredne tri godine umesto dosadašnjeg predsednika SAM-a Dragoljuba Damljanovića.

Mihailo Janković ima dugogodišnje iskustvo u vođenju korporativnih sistema, kao i u oblasti poslovne i strateške transformacije kompanija u cilju održivog rasta i razvoja poslovanja, navodi se u saopštenju SAM-a.

Dobitnik je SAM Godišnje nagrade za „Menadžera godine 2019.“ kao i nagrade za promociju i razvoj liderstva kod mladih. Dugogodišnji je mentor, predavač na SAM Akademiji i učesnik raznovrsnih aktivnosti koje su doprinele širenju znanja, podršci menadžerima i poslovanju u najširem smislu.

Novi članovi Upravnog odbora SAM-a, uz novog predsednika Mihaila Jankovića biće: Dragoljub Damljanović (Schneider Electric), Dragomir Kostić (Atlantic Brands), Nebojša Mandić, (Intereuropa Beograd), Nebojša Matić (Mikroelektronika), Biljana Jovanović (modna kuća Luna), Borislav Miljanović (Represent System), Branka Pudrlja Durbaba (A1), Dragan Filipović (Generali Osiguranje), Ivana Đoković (AIGO), Miša Lukić (New Startegy) Rade Rakočević (Senzal Capital), Saša Popović (VEGA IT), Vlastimir Vuković (NLB Komercijalna banka) Bojan Leković (KupujemProdajem) i Vesna Damjanić (Bloomberg Adria) kao medijski partner.  Predsednik Skupštine Srpske asocijacije menadžera biće Slobodan Đinović (Orion telekom).

NAJBOLJI SU „SAOSEĆAJNI“ MENADŽERI

„Velika je privilegija stajati ispred članova u ulozi predsednika Asocijacije. Želeo bih posebno da se zahvalim Dragoljubu i dosadašnjim članovima UO na poverenju ukazanom kroz kandidaturu u novom mandatu, kao i svima koji su me podržali. Prihvatio sam ozbiljan zadatak, SAM je danas udruženje sa 500 članova, bogato aktivnostima, samoodrživo, sa pozitivnom atmosferom, dobrom reputacijom i velikim potencijalom. Spreman sam da posvetim svoje vreme i energiju daljem razvoju SAM-a i ostvarivanju naše misije i ciljeva u bliskoj budućnosti“, rekao je Mihailo Janković.

 

Srpska asocijacija menadžera otpočela sa obeležavanjem 15 godina poslovanja

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.