Srbija

19.05.2016. 16:32

B92

Autor: Nova Ekonomija

Australijsko ministarstvo za imigraciju traži radnike iz celog sveta

Srbija

19.05.2016. 16:32

Ako ste oduvek maštali o tome da dobro zarađujete, da živite u predivnoj, bogatoj i uređenoj zemlji sada vam se pruža prilika da to ostvarite u Australiji.

Naime, Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novu listu zanimanja koja su im potrebna za 2016 – 2017. godinu, a za koje se možete prijaviti.

Ova lista će stupiti na snagu od 1. jula 2016. godine i odnosi se na one koji budu aplicirali za vizu. 

U tu grupu spadaju radne vize: stalna boravišna viza za stručne radnike, privremene vize – u trajanju od 4 godine u kojem bi radnici radili u određenim područjima da bi onda mogli aplicirati za stalnu vizu, privremena viza za diplomirane – život i rad u Australiji nakon završetka studija. 

Među zanimanjima koje se traže su menadžer projekta, industrijski inženjer, inženjer agrokulture, biomedicinski inženjer, nautički arhitekta, šumar, veterinar, nastavnik, kiropraktičar, pedijatar, neurolog, reumatolog, fizijatar, hirurg, medicinske sestre, zidari, stolari, električari, socijalni radnici, psihoterapeuti…

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.