Srbija

20.05.2016. 11:41

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Naplatna rampa Vrčin koja menja Bubanj Potok biće gotova do 15. oktobra

Srbija

20.05.2016. 11:41

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović najavila je da će nova naplatna stanica Vrčin, koja će se koristiti umesto Bubanj Potoka, biti završena do 15. oktobra, a vrednost investicije je dve milijarde dinara.

Kako je saopštilo resorno ministarstvo, nova rampa Vrčin imaće ukupno 23 trake, odnosno za osam više od Bubanj Potoka i omogućiće brži prolazak vozila na tom delu Koridora 10.

Mihajlović je na gradilištu nakon kontrole radova istakla da će na tom gradilištu u proseku biti angažovano oko 100 radnika.

„Dolazi letnja sezona i sigurno je da ćemo se potruditi sa Putevima Srbije da nema zastoja na putu, bez obzira što imamo uvećan broj vozila koji prolaze Koridorom 10. Završavamo uskoro Koridor 10, a u 2015. smo imali skoro 2,5 miliona vozila više u odnosu na 2014. godinu“, rekla je Mihajlović.

Ona je rekla da neće biti gužvi zbog radova i da će sve biti završeno na vreme.

„Država sve svoje obaveze ispunjava prema Putevima Srbije, a oni zatim prema izvođaču“, dodala je Mihajlović.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Ne treba menjati Ustav, braća Kinezi i AV rešiće pravosudje. Obzirom da kriminal ide ispred sistema, roboti kriminalci su odavno u funkciji. Digitalizovan Sud, već presudjuje, usvaja navode tužioca u potpunisti i osudjuje Robota na aps ili na nanogici, narukvucu uz obavezno podmazivanje da ne zahrdja. Kao humano društvo, Robote treba zaštititi od demontiranja. Živela naprdna Pravda, koju nam AV sprema, ha,ha,ha

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.