Lifestyle

09.03.2023. 14:34

Samsung

Autor: Nova ekonomija

Osetite moć povezanosti koju donosi Galaxy ekosistem

Foto: Samsung

Lifestyle

09.03.2023. 14:34

Kontinuitet aplikacija na različitim uređajima koji se mogu povezati u ekosistem znatno olakšava život i poslovne obaveze. Na taj način lako možete da radite na više uređaja ili da održite komunikaciju sa drugima sa bilo kog mesta. Takođe, Samsung Galaxy uređaji donose i veliki broj moćnih prednosti.

Kontinuitet aplikacije

Unutar aplikacija omogućeno je iskustvo kontinuiteta, tako da se možete prebaciti sa svog pametnog telefona na tablet ili obrnuto, bez ponovnog pokretanja aplikacije.

Na primer, ovo pomaže kada pretražujete na pametnom telefonu, ali želite da nastavite ono što radite na većem ekranu. Ili možda kupujete online na svom tabletu i želite da se prebacite na pametni telefon radi plaćanja. Ako otvorite „Nedavne aplikacije“ u donjem levom delu tableta, videćete nedavno korištene aplikacije.

Dok ako otvorite “Samsung Internet” u donjem desnom uglu tableta, pojavljuje se ista web stranica sa vašeg pametnog telefona, tako da možete nastaviti kupovinu. Takođe, možete prelaziti sa pametnog telefona na tablet i sa tableta na pametni telefon koristeći isti postupak sa aplikacijom “Samsung Notes” i nastaviti rad.

Besprekorno iskustvo uz Galaxy Buds

Uz pomoć Galaxy Buds2 Pro sada je moguće prebaciti se sa Galaxy pametnog telefona na Galaxy tablet, i obrnuto. Samsung je razvio novi okvir za povezivanje zasnovan na Bluetooth Low Energy, ili BLE tehnologiji, koji omogućava komunikaciju zvuka između uređaja koji su u blizini i koji su povezani na Galaxy Buds2 Pro, obezbeđujući besprekorno iskustvo.

Na primer, ako želite da se prebacite sa svog pametnog telefona na tablet dok gledate film, možete se lako prebaciti bez potrebe da ručno menjate Bluetooth vezu. Ako dobijete poziv dok gledate YouTube na svom Galaxy tabletu, vaš Galaxy Buds2 Pro će se automatski prebaciti na pametni telefon.

Čućete melodiju zvona na svojim Galaxy Buds2 Pro slušalicama i možete da odgovorite na poziv tako što ćete ih jednom dodirnuti. Kada prekinete vezu, ona će se automatski vratiti na tablet, tako da možete nastaviti da uživate u videu. Veze između vaših slušalica i mobilnih uređaja mogu se automatski prebacivati ​​pod određenim okolnostima.

Vrhunski Foldables telefoni

U novom Galaxy ekosistemu posebno mesto zauzimaju Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4, koji su spoj impresivne tehnologije pametnih telefona i inovativnog dizajna. Galaxy Z Fold4 poseban je po tome što rasklopnim mehanizmom pametni telefon klasične veličine može se pretvoriti u kompaktni i snažni uređaj nalik tabletu za maksimalnu produktivnost. Galaxy Z Flip4 donosi stil i praktičnost koja lako stane u svačiji džep, bez žrtvovanja performansi.

 

Galaxy Z Flip4 unapređuje funkcije omiljene među Samsung korisnicima, što ga čini savršenim uređajem za lično izražavanje.

Galaxy Z Fold4 rezultat je stalnih inovacija u oblasti Samsung Galaxy pametnih telefona i jedan od najmoćnijih Samsung pametnih telefona do sada. On kombinuje Samsung ekspertizu u mobilnoj tehnologiji i predstavlja uređaj sa povećanom funkcionalnošću, bilo da je otvoren, zatvoren ili u Flex režimu rada. Isto tako, ovo je prvi uređaj sa Androidom 12L, specijalnom verzijom Androida koju je kreirao Google za velike ekrane, uključujući sklopive uređaje.

Više informacija o proizvodima možete  pronaći na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip4/

https://www.samsung.com/rs/audio-sound/

 

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.