Srbija

06.06.2016. 13:39

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Ambasador Majkl Davenport sutra u poseti Bujanovcu

Srbija

06.06.2016. 13:39

Šef delegacije Evropske unije u Srbiji, ambasador Majkl Davenport posetiće Bujanovac 7. juna 2016. godine, gde će obići projekte koje finansira Evropska unija i sastati se sa predsednicima opština Bujanovac i Preševo. 

Ambasador Davenport će učestvovati u radu Odbora zainteresovanih strana za projekat Odeljenja Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu, a razgovaraće i sa predsednikom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoranom Stankovićem.

On će zajedno sa predsednikom Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u Osnovnoj školi Naim Frašeri razgovarati sa učenicima i učenicama iz albanske zajednice koji su učestvovali u projektu učenja srpskog kao nematernjeg jezika, dok će s učenicima i učenicama srednjih škola Sveti Sava i Sezaj Suroj razmeniti utiske o osnivanju zadruge, pisanju i štampanju dvojezičnog magazina, i izradi suvenira.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Пре 10 година, срећом био сам у село, поред мене и мајке прођоше 4-рица, ни добар дан да кажу, право према струјомеру. Ваде алат из торбе. Питам шта није у реду. Кажу извршићемо замену са нашим новим бројилом. А шта ће бити са бројилом које мој отац купио. Кажу, њега узимају, а њихово постављају, те да ће они преузети све обавезе евентуалних поправки од стуба до бројила, као и самог бројила, а моје је од бројила надаље у кући, те да потпишем уговор да је МЕРНО МЕСТО ЊИХОВО. Рекох господо, можете да замените бројило, моје- отац што је купио остаје. Мерно место вам не потписујем јер је унутар мог дворишта.Можете да бројило поставите на стуб који на 6 метара удаљен од куће, као што сте поставили комшијама и још по селу, а од стуба и тог вашег мерног места, бројила надаље према мојој кући је моја обавеза евентуалних кварова-штета. Покушавали да ме још неких пола сата убеде, звали неког шефа, он њих, …остао сам упоран. Ето, то било 2012. током лета, бројило нису заменили, очитавање врше најамни радници неке фирме која дебело наплаћује ту услугу ЕПС-у, а мало плаћа раднике или им ја телефоном јављам стање ( ако нисам код куће када се очитава ). Да напоменем да сам и у самој пословници захтевао да поставе бројило на стуб, но на томе остало.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.