Srbija

07.06.2016. 09:19

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Zamenik šefa Delegacije EU Oskar Benedikt sutra u Kladovu

Srbija

07.06.2016. 09:19

Zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji, Oskar Benedikt, posetiće sutra Kladovo i zajedno sa predsednikom opštine Kladovo Draganom Budujkićem predati košnice pčelarima koji su pretrpeli štetu u poplavama 2014. godine. Nakon toga će posetiti porodice u Tekiji čiji su domovi obnovljeni zahvaljujući sredstvima Evropske unije.

Kroz Program pomoći Evropske unije poplavljenim područjima u Srbiji izdvojeno je oko 130.000 evra za obnovu 17 domaćinstava, izgradnju jedne nove kuće i pomoć za 378 poljoprivrednih proizvođača u Kladovu, nakon poplava 2014. godine.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Glavna kompetencija autora je izrada analiza uticaja na životnu sredinu. Radila sam ih na početku svoje karijere do onog momenta kada se uspostavila koruptivna veza između izrađivača studija analize uticaja i ocenjivača istih, shvatila sam da mi u tom leglu nije mesto i okrenula sam se egzaktnoj nauci. Ipak iskustva u izradi analiza uticaja su mi omogućila da sada mogu da procenim buduće probleme. E sada pojavljuje se neki trenutni izrađivač analiza uticaja koji sebi daje za pravo da ocenjuje vrhunske naučne radnike, akademike, univerzitetske profesore … pa smešni ste. Ne znam ko ste zapravo vi ali vidim da me pomno pratite. I treba – nešto ćete da naučite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.