Srbija

07.06.2016. 10:20

Nova ekonomija

Autor: Nova Ekonomija

Treća Blogomanija ‘Fashion & Beauty’ od 8. do 12. juna u Sloveniji

Srbija

07.06.2016. 10:20

Treća regionalna Blogomanija, koja se održava u hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju od 8. do 12. juna, okupiće velika imena digitala, mode i lepote iz celog regiona.

Prvog dana konferencije 8. juna predviđen je put do Pohorja koji je organizovao Terra Travel za sve učesnike i goste regiona po specijalnim cenama. Učesnike već na putu očekuju mnoga iznenađenja.

Nakon zvaničnog otvaranja u četvrtak i uvodne reči vlasnika Comtrade-a Veselina Jevrosimovića, uslediće obraćanje vodećih imena digital, fashion i beauty scene regiona. Jutjuberi Yasserstain, Zvoganj i Kovalska, tviteraš Ničim Izazvan i osnivač Mudrolija sa Twittera Dino Tutundžić, blogerke Anastasija Đurić, Tatjana Jovanović, Maja Petrović i Branislava Antović, najpoznatija #insta devojka iz Bosne i Hercegovine Hana Hadžiavdagić Tabaković, predsednica Serbia Fashion Week-a Svetlana Horvat, online strateg Dragan Varagić, novinarka i voditeljka Irina Ivić, urednice najpraćenijih fashion & beauty medija, Lidija Ćulibrk, Ana Dodig i Spomenka Marić, samo su neki od učesnika od kojih možete čuti korisne stvari.

Popodneva će biti rezervisana za modne revije i žurke. U četvrtak, prisutni gosti će imati priliku da prate modnu reviju Zorane Miličić, pa odmah zatim i modne kuće LUNA, dok će fashion deo petka biti u znaku Bate Spasojevića i Snežane Dakić. 

Blogomanija je poznata i po odličnom provodu, a popularni domaći bend Single Ladies Tribute sve prisutne će zagrejati u subotu veče.

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija. Detaljnije informacije možete dobiti putem sajta blogomanija.net ili preko Facebook stranice ili Twitter naloga konferencije.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. Upravo sam uplatila taksu (900 dinara) za Oglašavanje nevažeće lične karte, po upustvu koje sam pročitala na sajtu MUP-a.
    Nije mi jasno, šta će nam zakon

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.