Iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pripremu. Prema savetima profesionalnih barista tajna je u što većem procentu mlečne masti od koje nastaje prepoznatljiva krema, ali i proteinima u mleku.
Ovu kremu moguće je dobiti samo specijalizovanim mlekom, poput Barista mleka za kafu, koje u sebi sadrži ne samo proteine već i visoku količinu mlečne masti od 3,2%. Najnoviji proizvod Mlekare Šabac posebno je kreiran za HoReCa segment, ali je namenjen i svima koji žele u svom domu da uživaju u vrhunskoj kafi sa mlekom.
Kada se pripremi podloga, odnosno kafa i dobije savršena krema od mleka, za mnoge od nas posebno zadovoljstvo pričinjava crtež na vrhu od mlečne kreme. Radionica za predstavnike medija, nazvana „Na kafi sa Baristom“, poslužila je kao prilika da profesionalni barista Ivan Milošević sa okupljenima podeli trikove i tajne zanata kako da sami napravimo ova mala umetnička dela, u kojima svi uživamo pre ispijanja prvog gutljaja kafe.
„Barista dugotrajno mleko za kafu jedan je u nizu proizvoda koji smo u poslednje vreme ponudili kupcima, čime smo proširili portfolio mlečnih proizvoda i na HoReCa tržište, na šta smo posebno ponosni. Mlekara Šabac pored toga što postoji skoro čitav vek, koliko proizvodi omiljene mlečne proizvode u kojima danas uživaju kupci širom sveta, kontinuirano ulaže u proširenje portfolija, pažljivo osluškujući trenutno tržište i potrebe koje ono nameće. U tom smislu smo, a na osnovu iskustva ljudi koji se bave profesionalnom pripremom kafe u ugostiteljskim objektima i najbolje znaju da procene kvalitet mleka koje se koristi u ove svrhe, kreirali naše mleko za profesionalnu pripremu kafe, gde je presudno da se kontrolišu ključni parametri, mlečna mast i proteini koji moraju biti u konstantnoj koncentraciji da bi se dobio željeni rezultat: bogata krema i sinergija ukusa kafe i mleka“ , izjavila je Ivana Ivačković, Senior marketing menadžer u Mlekari Šabac.
U prijatnom okruženju, uz druženje i pripremu različitih kafa i mlečnih napitaka, Mlekara Šabac predstavila je svoj novi proizvod, koji na tržište dolazi u ambalaži od 1l.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Tjurdenjev obratio se zaposlenima u toj kompaniji i rekao da se aktivno pregovara o promeni vlasničke strukture te kompanije, kao i da još uvek postoji moguć...
Jednoj zaposlenoj na Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju, sa srednjom stručnom spremom, za 2024. godinu isplaćena je bruto zarada u iznosu od 4,1 miliona dinara, što je 46 odsto više od zarade nau...
Ilija Dević, bivši vlasnik ATP Vojvodine, odnosno glavne autobuske stanice u Novom Sadu, preko puta Železničke stanice čija se nadstrešnica obrušila na ljude ispod, saopštio je juče da je Višem javnom tužila...
Decembarske plate i bonusi će zaposlenima u Naftnoj industriji Srbije (NIS) biti isplaćeni ranije, preciznije - danas, saznaje nezvanično Nova ekonomija.Kako je navedeno u obaveštenju za zaposlene, ova o...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.