2020

12.10.2020. 14:08

Appello

Autor: Nova Ekonomija

50.000 paketića podeljeno bebama u porodilištima Srbije

U porodilištu u Vršcu uručen je 50.000-ti poklon paketić majci novorođene bebe, u okviru akcije "Taši Taši" koja mladim majkama u 98% porodilišta u Srbiji obezbeđuje poklon pakete za njihove bebe. Uruče...

Appello

2020

12.10.2020. 14:08

U porodilištu u Vršcu uručen je 50.000-ti poklon paketić majci novorođene bebe, u okviru akcije „Taši Taši“ koja mladim majkama u 98% porodilišta u Srbiji obezbeđuje poklon pakete za njihove bebe.

Uručenjem pedesetohiljaditog paketića i zvanično je zaokružena prva godina postojanja akcije „Taši Taši“ koja se sprovodi u 52 od ukupno 53 državna porodilišta, i u privatnom porodilištu Bel Medic.

Sadržaj paketa je promenljivog karaktera, a uglavnom se sastoji od proizvode namenjenih bebama, mamama i uopšte mladoj porodici, kao i vaučera i/ili kupona sa popustima za proizvode i usluge. Poklone koji se nalaze u paketu obezbeđuju kompanije-sponzori ove akcije.

Čitavu akciju sprovodi kompanija Appello iz Beograda, a projekat je zaživeo zahvaljujući razumevanju i autoritetu prof. Dr Slavice Đukić Dejanović i Ministarstvu zdravlja koje je omogućilo saradnju sa državnim porodilištima.

Kompanija Appello je pokrenula projekat „Taši Taši“ sa ciljem da obuhvati celokupnu populaciju porodilja u Srbiji, i ponudi im kvalitetne informacije o značaju dojenja, o proizvodima i uslugama koje im mogu koristiti u periodu posle porođaja,kao i da ih obraduje malim znakom pažnje.  Istovremeno, ova akcija pomaže i kompanijama da se obrate majkama u trenutku kada su im najpotrebnije, i da i na taj način pokažu svoju društvenu odgovornost.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.