2020

24.03.2020. 11:19

AIK Banka

Autor: Nova Ekonomija

AIK Banka donirala 28 miliona dinara za kupovinu respiratora

AIK Banka  uplatila je Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje 28 miliona dinara za kupovinu 10 respiratora, u cilju suzbijanja epidemije izazvane virusom COVID – 19, saopštila je ova banka. Ovi respiratori će, nadamo se i ...

Foto: AIK Banka

2020

24.03.2020. 11:19

AIK Banka  uplatila je Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje 28 miliona dinara za kupovinu 10 respiratora, u cilju suzbijanja epidemije izazvane virusom COVID – 19, saopštila je ova banka.

Ovi respiratori će, nadamo se i verujemo, pomoći svima koji se u ovom trenutku bore za svoj život. Zato pozivamo sve kompanije da se priključe i pomognu u ovoj krizi, kako bi zajedno pomogli onima kojima je sada to najpotrebnije i što pre ispratili COVID-19 iz naše zemlje. Svesni smo koliko je izazova pred svima nama, a najviše pred zdravstvenim sistemom naše zemlje, naveli su iz AIK Banke.

Kako se navodi, prethodne godine AIK Banka izdvojila je više od 200.000 evra za različite CSR aktivnosti a kao društveno angažovana banka uvek je bila oslonac društvu, pa će tako i u narednom periodu nastojati da na ovaj način pomaže.  

AIK Banka je u skladu sa novonastalim okolnostima i preporukama nadležnih državnih institucija preduzela i ispoštovala sve neophodne mere radi zaštite klijenata i zaposlenih, u cilju prevencije širenja virusa COVID-19. Klijentima je omogućeno da obavljaju transakcije preko digitalnih servisa i bankomata AIK Banke koji su im dostupni 24/7 a uz to, klijenti na sajtu Banke mogu da pronađu sve bitne informacije i aktuelnu ponudu AIK Banke.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.