2020

08.05.2020. 14:03

DDOR

Autor: Nova Ekonomija

DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem na bezbedan način

DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem, čak i u otežanim ekonomskim uslovima, na bezbedan način vodeći računa o sigurnosti kandidata za posao kao i svojih zaposlenih, saopštila je kompanija. U svetlu izmena načina poslovan...

DDOR

2020

08.05.2020. 14:03

DDOR osiguranje nastavlja sa zapošljavanjem, čak i u otežanim ekonomskim uslovima, na bezbedan način vodeći računa o sigurnosti kandidata za posao kao i svojih zaposlenih, saopštila je kompanija.

U svetlu izmena načina poslovanja prouzrokovanih pandemijom Koronavirusa, DDOR osiguranje uvelo je  jedinstven sistem selekcije novih kolega, uz upotrebu svih postojećih digitalnih platformi za komunikaciju na daljinu.

 Kako se navodi, ovaj način organizovanja procesa zapošljavanja od sada će predstavljati zaokruženu celinu u segmentu intervjuisanja i testiranja kandidata, uz postojeći sistem slanja prijava za posao koji je od ranije dostupan na portalu DDOR osiguranja. 

 U toku čitavog procesa priprema ovog sistema, posebna pažnja je posvećena najvišim standardima brige o prikupljanju, obradi i čuvanju ličnih podataka kandidata u skladu sa Zakonskim normama.

„Činjenica da smo nastavili sa zapošljavanjemi čak i u toku pandemije, ali i proaktivno radili na stvaranju novog – bezbednog sistema za zapošljavanje i u otežanim ekonomskim uslovima, govori u prilog posvećenosti daljem razvoju i planiranom rastu naše kompanije. Želja nam je da u vremenu koje je pred nama, omogućimo svim kandiatima i budućim kolegama da na siguran način prođu proces selekcije i priključe se našem timu. Iskreno verujemo u ovaj sistem i on će sasvim sigurno biti preporučeni kanal selekcije u periodu koji je pred nama“, izjavio je Giorgio Marchegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja.

Kako je kazao, nastojeći da na kvalitetan način iskoristi obavezu kućne izolacije, kompanija je u poslednje 4 nedelje organizovala kurseve i edukaciju posredstvom internih platformi za obuku, u trajanju od preko 500 sati. 

„Na taj način smo pokušali da se u toku ovog teškog perioda posvetimo i razvoju naših zaposlenih, konstruktivno koristeći vreme kod kuće i pripremajući se za vreme „Nove normalnosti“, dodao je on.

Kompanija podseća da je od samog početka pandemije prilagodila svoje poslovanje u skladu sa preporukama nadležnih institucija, prvenstveno štiteći svoje klijente i zaposlene. 

Kao jedan od lidera na tržištu osiguranja u Srbiji, društvo je među prvima prilagodilo novonastaloj situaciji svoje procese obnove i prodaje polisa osiguranja, kao i zakazivanja procena i likvidacija šteta. Na taj način klijentima se usluga pruža bez ikakvog ili uz minimalni kontakt sa zaposlenima kompanije. Dodatno, sprovedene su sve pojačane mere brige o higijeni, a  uvedena su i pravila socijalnog distanciranja.

Takođe, DDOR osiguranje je početkom aprila doniralo ukupno 11.000.000 dinara republičkim i pokrajinskim institucijama, kao i Gradu Novom Sadu, kao podršku u borbi protiv COVID-19. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.