2020

01.04.2020. 11:11

DIS

Autor: Nova Ekonomija

DIS donirao robu od 5 miliona dinara privremenoj bolnici na Sajmu

Kompanija DIS je donirala robu u vrednosti od 5 miliona dinara privremenoj bolnici na Sajmu pružajući dodatnu podršku naporima Vlade Republike Srbije i našem zdravstvenom sistemu u suzbijanju epidemije korona virusa.  Zahvalju...

DIS

2020

01.04.2020. 11:11

Kompanija DIS je juče 31.03.2020. donirala robu u vrednosti od 5 miliona dinara privremenoj bolnici na Sajmu i tako pružila dodatnu podršku naporima Vlade Republike Srbije i našem zdravstvenom sistemu u suzbijanju epidemije korona virusa, saopštila je kompanija.

Zahvaljujući ovoj donaciji najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, koji u Srbiji posluje gotovo 30 godina, privremena bolnica na Sajmu biće u mogućnosti da na još kvalitetniji način zbrinjava svoje pacijente u narednom periodu. 

Navedenom donacijom, kompanija DIS želi da u ovim teškim okolnostima, sa kojima se suočava čitava država, pomogne i pruži podršku zdravstvenim institucijama, medicinskom osoblju i pacijentima koji će raditi i boraviti u improvizovanoj bolnici na Beogradskom sajmu.

Iz kompanije navode da su podrška i pomoć svih onih koji su u mogućnosti da je pruže od ključne važnosti u ovim trenucima i da pozivaju i druge društveno odgovorne kompanije na isti gest, u skladu sa mogućnostima. Veliki izazovi sa kojima se sada suočava naše društvo mogu se savladati jedino uz solidarnost, humanost, zajedništvo celokupnog sistema i odgovorno ponašanje svakog pojedinca.

DIS u potpunosti poštuje najviše mere predostrožnosti i bezbednosti koje je propisala Vlada Republike Srbije nakon uvođenja vanrednog stanja i istovremeno svakodnevno apeluje na svoje potrošače da se pridržavaju istih. 

Svi zaposleni u kompaniji DIS, od ljudi koji rade u marketima, magacinima, transportu i na terenu, do zaposlenih u kancelarijama, pružaju svoj maksimum u novonastalim okolnostima, poštujući sve mere predostrožnosti i dajući sve od sebe kako bi kompanija funkcionisala neometano i kako bi bila na raspolaganju svom narodu u ovim kriznim momentima.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.