2020

20.03.2020. 16:54

Glovo

Autor: Nova Ekonomija

Glovo Srbija nastavlja da isporučuje

Kompanija Glovo saopštila je da će nastaviti da dostavlja hranu, namirnice i farmaceutske proizvode tokom trajanja vanrednog stanja u Srbiji, proglašenog zbog opasnosti od širenja koronavirusa, sve dok lokalne vlasti ne budu zah...

Foto: Glovo

2020

20.03.2020. 16:54

Kompanija Glovo saopštila je da će nastaviti da dostavlja hranu, namirnice i farmaceutske proizvode tokom trajanja vanrednog stanja u Srbiji, proglašenog zbog opasnosti od širenja koronavirusa, sve dok lokalne vlasti ne budu zahtevale drugačije.

„Ovo je veoma težak trenutak za naše partnere, od kojih su mnogi najteže pogođeni zatvaranjem, merama socijalnog distanciranja i merama ograničenja kretanja u gradovima. Oko 90% naših partnera su nezavisni restorani i blisko sarađujemo sa restoranima i poslovnim udruženjima, ne samo po pitanju lanca snabdevanja, već da bismo pokušali da pomognemo industriji da se snađe u neizvesnosti oko ove pandemije“, navodi se u saopštenju.

Pored toga, kompanija razmatra i druge konkretne mere za korisnike, distributere, kurire i partnere.

Za prve dve grupe Glovo će uvesti dostavu bez potpisa, što znači da kupci više neće morati da potpisuju narudžbine po isporuci, kao i beskontaktnu dostavu, koja će omogućiti kupcima da zahtevaju da se narudžbine ostave/spuste na određenom mestu po njihovom izboru.

Glovo je najavio i da je za svoje kurire razmatra obezbeđivanje rukavica i dezinfekcionih sredstava, kao i kanal komunikacija koji se prati 24/7 za pitanja koja se odnose na koronavirus.

Kompanija je takođe počela da dezinfikuje kese za dostavu, dok je za svoje zaposlene obustavila sva putovanja i uvela rad od kuće.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.