Grawe osiguranje doniralo 2,5 miliona dinara za respiratore

Grawe osiguranje

Na poziv Vlade Srbije, GRAWE je doniralo 2,5 miliona dinara za kupovinu respiratora i druge medicinske opreme koja se koristi u borbi protiv virusa COVID 19.

GRAWE nastavlja sa donacijama koje će biti iskorišćene za nabavku medicinske i prateće opreme neophodne za negu i očuvanje života građana koji su najviše ugroženi epidemijom virusa COVID 19.

U saradnji sa Ambasadom Republike Austrije GRAWE je doniralo 1300 zaštitnih maski za zdravstvene radnike koji su u vanrednim okolnostima najviše izloženi riziku. Pored toga, u saradnji sa Ambasadom Austrije i Privrednom komorom Srbije, u toku je i nabavka 230 antibakterijskih nepropustivih dušeka koje će biti predati Upravi za logistiku Vojske Srbije i koji će biti raspoređeni na Beogradskom sajmu ili u Areni, privremenim beogradskim bolnicama. Do sada su realizovane donacije u ukupnom iznosu od 3 miliona dinara.

Zajedno sa drugim članicama Udruženja osiguravača Srbije, GRAWE je učestvovalo u donaciji sredstava koja su iskorišćena za nabavku respiratora, testova na korona virus, reagensa, medicinske i druge opreme potrebne tokom trajanja epidemije, a radilo se o količini za tri aviona koja su ih dostavila u našu zemlju. Spisak neophodnih sredstava urađen je u saradnji sa kabinetom predsednika Republike Srbije i Kriznim štabom za suzbijanje koronavirusa koji nabavljenu opremu raspodeljuje po principu prioriteta.

GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd obaveštava svojih 70.000 klijenta da sve polise osiguranja ostaju aktivne i da, bez obzira na aktuelnu situaciju u zemlji koja je posledica pojave virusa COVID 19, pokrića iz ugovora o osiguranju i dalje važe, u skladu sa uslovima i ugovorenim parametrima, nezavisno od vrste ugovorenog osiguranja. Vodeći računa o dobrobiti i interesima svih svojih klijenata, GRAWE je omogućilo i produženje roka za uplatu premije osiguranja sa 90 na 120 dana, bez obračuna zateznih kamata.

Osiguranicima koji su imali polise putnog osiguranja, koji su se zatekli u inostranstvu i nisu mogli da se vrate u Srbiju usled vanredne situacije, GRAWE je omogućilo kupovinu dodatne polise kojom će klijenti koji su se našli u ovakvoj situaciji „premostiti“ neplanirani produžetak boravka u drugoj državi. Rukovodstvo GRAWE osiguranja sa timom koji broji 340 zaposlenih obezbedilo je dalje funkcionisanje svih poslovnih procesa, pa se tako svi zahtevi realizuju elektronskim putem u cilju smanjenja fizičkog kontakta, bilo da se radi o informacijama, promenama po polisama, prijavi osiguranog slučaja, kao i zaključenju novih ugovora.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Дејан

    Поштовани, заузмите став по питању речи "донирати". Потпуно страна и увежена реч и као таква рогобатна и непримерена. Једина њена вредност је то што је опште наметнута. Имамо прегршт домаћих речи: поклонити, даривати, завештати...Учинимо наш језик још богатијим. Хвала.

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.