Heineken Srbija donirala 12 miliona dinara za respiratore

Foto: Heineken Srbija

Živimo u izazovnim vremenima u kojima su solidarnost i zajednički napori od presudne važnosti da pobedimo u borbi sa daljim širenjem virusa Covid19. Kompanija HEINEKEN Srbija podržava građane Srbije donacijom u iznosu od 12 miliona dinara za kupovinu respiratora kako bi pomogli najugroženijima.

“Saosećamo se sa svima koji su pogođeni ovom bolešću i upravo zato smo odlučili da doniramo sredstva za dodatne respiratore u našim bolnicama. Radujemo se budućim druženjima i okupljanjima koja će sigurno doći i to mnogo brže ukoliko smo svi odgovorni i solidarni”, poručio je Nikos Zois, direktor kompanije HEINEKEN Srbija.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević zahvalio se u ime Vlade Republike Srbije na donaciji, i izrazio zahvalnost za solidarnost naše kompanije koja postupa kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojim ljudima i zajednici.

„Veoma sam ponosan što u Srbiji imamo društveno odgovorne kompanije koje posluju dobro i brinu o svojim ljudima i zajednici. Uz ovaku pomoć siguran sam da ćemo mnogo lakše i brže izaći iz ovog perioda. Zahvalan sam u ime cele Vlade na ovoj donaciji i nadam se i verujem da će i druge kompanije slediti ovaj primer i time pomoći našoj Srbiji i svim njenim građanima“, istakao je ministar.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Dragan

    Haneken je robo vlasnička firma.Hvale se kad za sedam dana nemaju ni jednu povredu na radu.Kako je MB pivara prodala Hajnekenu ni u krimi romanoma nebi našli.

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.