2020

02.04.2020. 14:49

Messer Tehnogas

Autor: Nova Ekonomija

Messer – Povećano snabdevanje medicinskim kiseonikom

Kompanija Messer Tehnogas je i u ovim teškim trenucima uspela da obezbedi dodatne količine medicinskog kiseonika koje su potrebne za lečenje najozbiljnijih pacijenata zaraženih novim korona virusom - Covid 19.  S tim u vezi, ova kom...

Messer Tehnogas

2020

02.04.2020. 14:49

Kompanija Messer Tehnogas je i u ovim teškim trenucima uspela da obezbedi dodatne količine medicinskog kiseonika koje su potrebne za lečenje najozbiljnijih pacijenata zaraženih novim korona virusom – Covid 19.

S tim u vezi, ova kompanija je uložila značajna sredstva u opremu za povećanje kapaciteta potrošnje kiseonika, te su postavljeni dodatni rezervoari sa medicinskim kiseonikom u Kliničkom centru Srbije, Vojnomedicinskom centru Karaburma i u Vojnoj bolnici u Nišu, koja je određena kao glavna regionalna bolnica za smeštaj obolelih sa juga Srbije. Messer je i u Kliničko bolničkom centru Zemun proširio tri podstanice za snabdevanje i adaptirao instalaciju centralnog snabdevanja medicinskim kiseonikom. Dodatno je urađeno i prilagođavanje 200 regulatora za direktnu potrošnju kiseonika iz boce.

Messer Tehnogas, kao kompanija od posebnog značaja za snabdevanje tržišta Srbije vitalnim medicinskim gasovima, kroz konstantnu komunikaciju i u međusobnom dogovoru sa kriznom štabom Vlade Srbije, obavlja redovnu i pouzdanu distribuciju medicinskih gasova svim neophodnim institucijama na teritoriji naše zemlje.

Postavljenje rezervoara sa medicinskim kiseonikom u Vojnomedicinskom centru Karaburma

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.