OTP banka donirala dostavno vozilo Torlaku

OTP banka

U borbi protiv koronavirusa, OTP banka je donirala Institutu za virusologiju, vakcine i serume Torlak dostavno vozilo u vrednosti preko 3 miliona dinara. Znajući sa kakvim izazovima se suočio ceo zdravstveni sistem naše zemlje, banka je dodatno donirala ukupno 2.650.000 dinara Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, Kliničkom centru u Nišu, Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije - Dečije odeljenje, Opštoj bolnici u Subotici i gradu Valjevo, koji prikuplja sredstva za lokalne zdravstvene institucije. Takođe, OTP banka je olakšala svojim klijentima način na koji mogu da doniraju sredstva na zvanični račun RFZO.

U ovako teškim okolnostima, dostavno vozilo će za Institut Torlak imati značajnu ulogu u transportu testova na virus COVID-19, i time će direktno pomoći u bržoj i efikasnijoj dostavi rezultata. Vozilo je u potpunosti prilagođeno za ove potrebe i poseduje dodatnu opremu koja uključuje ugrađenu termoizolaciju, rashladni uređaj i termopisač koji beleži temperaturu. Zahvalnost zaslužuju i partneri OTP banke i OTP Leasinga koji su dali svoj doprinos u ovoj donaciji – Relault Nissan Srbija i Reno Sava. 

Banka je pružila i novčanu podršku Institutu i bolnicama u Sremskoj Mitrovici, Nišu, Subotici i Valjevu, kako bi poboljšali opšte uslove za rad i nabavili neophodnu medicinsku i zaštitnu opremu.

Solidarnost je sada od nemerljivog značaja i zato je OTP banka pozvala svoje klijente da ako su u mogućnosti, pomognu zdravstveni sistem svojom novčanom donacijom. Da bi olakšala klijentima postupak doniranja, banka je račun RFZO uvrstila u predefinisane šablone u okviru svoje e-banking aplikacije.

Kako bi zaštitila klijente i zaposlene, banka preduzima propisane mere od strane Svetske zdravstvene organizacije, od početka pandemije. Radi odgovornijeg postupanja tokom trajanja borbe sa koronavirusom, banka svoje klijente upućuje na beskontaktne i digitalne servise, koji su dostupni im 24/7 i koje mogu koristiti iz svojih domova. Za sve hitne zahteve, ekspoziture OTP banke ostaju na raspolaganju radnim danima sa prilagođenim radnim vremenom od 9 do 14 časova, dok je kontakt centar na raspolaganju od 9 do 15 časova.


Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Komentari (1)

  • Дејан

    Поштовани, заузмите став по питању речи "донирати". Потпуно страна и увежена реч и као таква рогобатна и непримерена. Једина њена вредност је то што је опште наметнута. Имамо прегршт домаћих речи: поклонити, даривати, завештати... Учинимо наш језик још богатијим. Хвала.

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.