2020

20.03.2020. 15:06

SAT-TRAKT

Autor: Nova Ekonomija

SOS telefonska linija za pomoć u nabavci za 65+

BAČKA TOPOLA, 20. marta 2020. – Telekomunikaciona kompanija SAT-TRAKT otvorila je posebnu SOS telefonsku liniju za pomoć sugrađanima, koji nemaju drugu podršku, a ne mogu sami da odu u nabavku osnovnih životnih namirnica i lekova, u ...

Foto: SAT-TRAKT

2020

20.03.2020. 15:06

BAČKA TOPOLA, 20. marta 2020. – Telekomunikaciona kompanija SAT-TRAKT otvorila je posebnu SOS telefonsku liniju za pomoć sugrađanima, koji nemaju drugu podršku, a ne mogu sami da odu u nabavku osnovnih životnih namirnica i lekova, u opštinama gde ST-CABLE ima svoju korisničku mrežu.

Posebna SOS telefonska linija na broju 024 22 00 00 namenjena je građanima koji zbog ograničenja kretanja osoba starijih od 65 godina ne mogu da izlaze, kao i osobama sa invaliditetom, hroničnim srčanim i plućnim bolesnicima i osobama sa dijabetesom, koji takvu pomoć nemaju, a potrebna im je u trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Građani kojima je ovakva podrška potrebna mogu da se jave na SOS telefon 024 22 00 00 i da službenicima kažu šta im je potrebno, a osoblje SAT-TRAKT-a će otići u nabavku u prodavnice maloprodajnog lanca IDEA, a potom namirnice dostavljati na adresu zajedno sa računom, koji će tada izmirivati. 

Linija će biti otvorena svakog dana, a osoblje SAT-TRAKT-a će se truditi da dostavu obavi što pre. Građani kojima SAT-TRAKT na ovaj način želi da pomogne neće plaćati nikakve troškove dostave, već će pri dostavi samo izmirivati račune za kupljene namirnice.

SOS telefonska linija biće otvorena do ukidanja vanrednog stanja i važećeg ograničenja kretanja osoba starijih od 65 godina. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.