2020

20.03.2020. 19:56

Promo

Autor: Nova Ekonomija

Telekom Srbija i Supernova neće isključivati korisnike starije od 65 godina

Telekom Srbija i Supernova saopštile su da tokom trajanja vanrednog stanja neće zbog neplaćenih računa isključivati usluge korisnicima starijim od 65 godina, istoj grupi korisnika neće ni obračunati kamate na dažbine koje su im pri...

Foto: Nova ekonomija

2020

20.03.2020. 19:56

Telekom Srbija i Supernova saopštile su da tokom trajanja vanrednog stanja neće zbog neplaćenih računa isključivati usluge korisnicima starijim od 65 godina, istoj grupi korisnika neće ni obračunati kamate na dažbine koje su im pristigli u vreme trajanja vanrednog stanja.

Terenski prodavci obe kompanije takođe su se stavili na raspolaganje lokalnim civilnim službama, kako bi kao volonteri pomagali najstarijim i najugroženijim grupama građana. 

Dodatno, kompanije Telekom Srbija, Supernova i agencija RED pokrenuli su društveno odgovornu kampanju na društvenim mrežama pod nazivom „Ostani kod kuće“, koja je namenjena podršci najstarijih građana.

„Juče je veliki broj zvaničnika, javnih ličnosti i influensera delio na društvenim mrežama slike ‘Pomozimo im da ostanu kod kuće’ kao apel da podržimo naše roditelje, bake i deke tokom njihove izolacije. Objavljivanjem na svojim profilima podršku su do sada pružili premijerka Ana Brnabić, glumci Miloš Biković, Milan Marić, Miloš Timotijević, pevač Nikola Rokvić,Nataša Bekvalac, Ana Stanić, Fudbalski klub Crvena Zvezda i mnogi drugi“, dodaje se u saopštenju.

Takođe, mobilni operator mts je svim svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio besplatne internet dodatke zakorišćenje društvenih mreža.

Aktivacijom internet dodataka, korisnicima je omogućeno besplatno korišćenje društvenih mreža Viber, Facebook, Instagram, Whatsapp i Twitter, a korisnici tarifne dodatke mogu da aktiviraju putem SMS-a, USSD menija ili aplikacije Tvoj svet.

„Molimo korisnike da zanemare sadržaj poruka koji će dobiti prilikom aktivacije pomenutih tarifnih dodataka, a u kojoj će pisati da je usluga tarifirana po komercijalnoj ceni uz uverenje da će internet dodatak biti besplatan. Iskoristite ovu pogodnost i prednosti modernih tehnologija i budite u stalnom kontaktu sa svojim bakama i dekama, koji vreme tokom epidemije korona virusa provode u svojim domovima“, navodi se u saopštenju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.