Telenor preduzeo mere protiv korona virusa

Foto: Promo

Kompanija Telenor saopštila je da će njihova prodajna mesta tokom trenutne zdravstvene krize izazvane korona virusom ostati otvorena, kao i da će postupati u skladu sa merama koje propisuju organi vlasti.

U saopštenju se navodi i da je Telenor formirao unutarkompanijsku radnu grupu koja je 24 časa dnevno spremna da reaguje u slučaju da se situacija promeni, a koja se stara o tome da korisnička služba i kontinuitet poslovanja ostanu u skladu sa preporukama Vlade Srbije.

"Naši radnici u prodaji rade u većem broju smena, uz najveći stepen higijenskih mera koje smo počeli da primenjujemo još pre izbijanja virusa u Srbiji. Prodavnice se dezinfikuju i čiste nekoliko puta dnevno, a naši zaposleni stoje na dovoljnom rastojanju kako bi se umanjio rizik od širenja zaraze", navodi se u Telenorovom saopštenju, i dodaje da je ukinut obavezni rad u kancelariji, naročito za roditelje među zaposlenima.

Telekomunikacioni operator svoje korisnike ipak savetuje da se služe aplikacijom MojTelenor i njihovom web prodavnicom.

"Telenor ostaje u potpunosti posvećen tome da se naše poslovanje, pružanje usluga korisnicima i saradnja sa našim poslovnim partnerima odvijaju neometano. Znamo da smo mi ti koji omogućavaju kontakt sa porodicom i prijateljima koji je od ključne važnosti, a takođe pružamo usluge za službe kao što su hitna pomoć, zdravstvo, vladine agencije i škole", dodaje se u saopštenju.

Novu ekonomiju možete pratiti na mrežama:

Pročitajte još

pošaljite komentar

Nema komentara

Prijavite se za njuzleter Nove ekonomije.

Ova stranica je zaštićena sa reCAPTCHA i primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja usluge

Nema pravih poslovnih i životnih odluka bez dobrih informacija.
Vaša email adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.