U svetu u kojem se sve češće teži instant rešenjima, Chivas Regal podseća na važnost strpljenja i posvećenosti vrhunskoj izradi.
Sa filozofijom „za briljantnost je potrebno vreme“, Chivas Regal 18 predstavio je novi dizajn svoje čuvene boce na ekskluzivnom događaju u prestižnom St. Regis Belgrade hotelu. Ovaj luksuzni brend pravi nove korake po pitanju smanjenja uticaja na životnu sredinu: smanjena je težina stakla boce, a pakovanje je sada potpuno reciklabilno[1].
Veče umetnosti i elegancije, uz nezaboravne muzičke nastupe
Ovo jedinstveno veče započelo je ekskluzivnom degustacijom različitih vrsta Chivas viskija, koju je vodio Internacionalni Brend Ambasador Rhys Wilson, nakon čega je usledio centralni deo večeri koji je okupio ljubitelje viskija, umetnike i poznate ličnosti. Program je započeo uz energične nastupe mladih talentovanih muzičara – Fantoma, Džordžija i Sanje Vučić, koji su dali jednu modernu interpretaciju hitovima umetnika koji su oblikovali muzičku istoriju. Dinamičan nastup Nikolije bio je vrhunac večeri, dok je DJ Blair Lea svojim kreativnim miksevima dodatno uveličala atmosferu.
Chivas Regal 18 je prešao dug put do svoje izuzetnosti i vreme ga je samo učinilo boljim
Na ovom ekskluzivnom događaju, Chivas Regal je pokazao kako se briljantnost postiže kroz vreme – od vrhunske izrade viskija, do pesama koje su dale pečat određenom vremenu, svaki element večeri bio je podsećanje na to da su najbolji trenuci oni koje gradimo posvećenošću.
[1] Novi dizajn flaše Chivas Regal 18 smanjuje težinu stakla za 25% u odnosu na standardnu flašu od 70cl, a pakovanje je u potpunosti reciklabilno na tržištima koja imaju mogućnost reciklaže kartona i metala.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Grand kafa pokrenula je edukativni video serijal pod nazivom „Grandov vodič kroz svet kafe“, sa ciljem da ljubiteljima približi kompleksni i zanimljivi svet kafe i predstavi put od zrna do šoljice. Kroz ist...
Rezultati studije koju je sprovela kompanija za istraživanje tržišta Norstat pokazali su da higijenske prakse u prehrambenoj industriji i nisu toliko striktne koliko se pretpostavlja, što predstavlja rizik z...
Skočila je inflacija i sa njom i kvadrat stana, troškovi rastu, a korpe nam sve praznije. Kućni budžet je već odavno tanak i sad je vreme da postanemo kreativni sa štednjom.Danas se putem jednostavne pre...
Proleće je vreme kada priroda kreće iz početka, a s njom i mi – obnavljamo svoj prostor, planiramo odmore, razmišljamo o većim kupovinama koje smo odlagali tokom hladnijih meseci. Ovo godišnje doba donosi sa...
Doskorašnji načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Goran Radonjić raspoređen je na novu funkciju u sedištu MUP-a, a zvanično objašnjenje glasi da je reč o redovnoj reorganizaciji. Ipak,...
Non-pejper o Bosni i Hercegovini, ili kako je u četvrtak okarakterisao načelnik Generalštaba Vojske Srbije, francusko-nemački non-pejper koji otežava poziciju Republike Srpske, naši sagovornici ko...
Vest da je glumica Iva Štrljić dobitnica nagrade Zlatni beočug, priznanja koje dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Beograda za trajan doprinos kulturi glavnog grada, naišla je na podeljene reakcije....
Viši sud u Novom Sadu saopštio je da su odbijene žalbe branilaca četvorice aktivista SNS-a Nikole Blagojevića, Danila Raičevića, Stefana Kojovića i Nemanje Despotovića, navodeći da su žalbe neosnovane....
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok