Kad od bilborda nastane tašna
Materijalu od kog se prave bilbordi, takozvanoj PVC foliji, potrebno je 1.500 godina da se razgradi u prirodi. Mnoge kompanije se reklamiraju ovim putem, a nakon što se reklama "ubajati" - dužne su da taj is...
U restoranu Momi Crazy Fish će, od 11. do 21. aprila, biti organizovani Dani Istre, tokom kojih će svi posetioci imati priliku da isprobaju neke od najboljih istarskih kulinarskih specijaliteta, pravo iz kuhinje renomiranog kuvara sa višegodišnjim iskustvom, Gianpaula Sardota.
Ovaj rođeni Porečanin veliki je poznavalac profesionalne kuhinje, pa se u svom radu rukovodi devizom da su najbolje namirnice – lokalne namirnice. On će, tokom svog desetodnevnog boravka u Beogradu, pripremati najraznovrsnija jela iz svog brenda Gourmet Style, koji se bavi proizvodnjom premium specijaliteta gotovih i polugotovih proizvoda namenjenih profesionalnim kuhinjama.
Budući da dolazi iz srca Istre, koncept Dana Istre u restoranu Momi Crazy Fish Sardot je osmislio tako da gostima predstavi autentičnu istarsku gastronomsku ponudu, a na meniju će se naći motovunski tartufi, divlje šparuge, istarski šafran, raznorazne riblje kreacije, ali i autohtoni istarski pršut i ostale mesne poslastice.
„Za ovo posebno gostovanje u jednom od najboljih ribljih restorana u Beogradu odabrao sam nekoliko jela kroz koja želim da na najbolji način predstavim Istru. Poseban naglasak oduvek stavljam na autohtone namirnice, a jela se pripremaju na moderan način, uz praćenje najnovijih gastronomskih trendova iz celog sveta“, istakao je Gianpaulo Sardot.
Momi Crazy Fish već je prepoznat kao mesto gde se služe mediteranske poslastice, pa će Beograđani, ali i turisti, imati priliku da se još jednom uvere zašto je ovaj restoran omiljeni izbor za sve ljubitelje ribljih i mediteranskih specijaliteta. Dani Istre u Momiju realizuju se uz pomoć i podršku partnera – Vina Pilato, Team 4 i Energy Star.
Podsetimo, restoran se nalazi na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a osim zbog izuzetne ponude, posetiocima je privlačan i zbog prijatnog ambijenta i osoblja koje se trudi da zadovolji sve potrebe svojih gostiju. Momi Crazy Fish posluje u okviru kompanije W Hospitality Group, u čijem portfoliju se nalaze W Contemporary Japanese restoran, Supreme Steak, Merak Balkan Cuisine i Mr. Greek.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Materijalu od kog se prave bilbordi, takozvanoj PVC foliji, potrebno je 1.500 godina da se razgradi u prirodi. Mnoge kompanije se reklamiraju ovim putem, a nakon što se reklama "ubajati" - dužne su da taj is...
Restoran „Momi Crazy Fish“ sa zadovoljstvom obaveštava javnost da se manifestacija „Dani Istre“, koja je počela 11. aprila, usled ogromnog interesovanja, nastavlja do 28. aprila. Zbog velikog broja posetilac...
U svetu postoji oko 28.420 centimilionera, uglavnom koncentrisanih u Njujorku, oko zaliva San Franciska, u Los Anđelesu, Londonu i Pekingu. Oni se nazivaju uber-bogati, a prema rečima izvršnog direktora komp...
Lifestyle Vesti iz zemlje Moda
Na ovogodišnjem prolećnom 53. po redu Perwoll Fashion Week-u koji je održan od 10. do 17. aprila, duh inovacija i prolećnog maštanja preovladao je i obuzeo sve ljubitelje mode. Bogatim programom, koji je sad...
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rs Inforamcije koje imaju dodatnu vrednost
POGLEDAJ SVE