U restoranu Momi Crazy Fish će, od 11. do 21. aprila, biti organizovani Dani Istre, tokom kojih će svi posetioci imati priliku da isprobaju neke od najboljih istarskih kulinarskih specijaliteta, pravo iz kuhinje renomiranog kuvara sa višegodišnjim iskustvom, Gianpaula Sardota.
Ovaj rođeni Porečanin veliki je poznavalac profesionalne kuhinje, pa se u svom radu rukovodi devizom da su najbolje namirnice – lokalne namirnice. On će, tokom svog desetodnevnog boravka u Beogradu, pripremati najraznovrsnija jela iz svog brenda Gourmet Style, koji se bavi proizvodnjom premium specijaliteta gotovih i polugotovih proizvoda namenjenih profesionalnim kuhinjama.
Budući da dolazi iz srca Istre, koncept Dana Istre u restoranu Momi Crazy Fish Sardot je osmislio tako da gostima predstavi autentičnu istarsku gastronomsku ponudu, a na meniju će se naći motovunski tartufi, divlje šparuge, istarski šafran, raznorazne riblje kreacije, ali i autohtoni istarski pršut i ostale mesne poslastice.
„Za ovo posebno gostovanje u jednom od najboljih ribljih restorana u Beogradu odabrao sam nekoliko jela kroz koja želim da na najbolji način predstavim Istru. Poseban naglasak oduvek stavljam na autohtone namirnice, a jela se pripremaju na moderan način, uz praćenje najnovijih gastronomskih trendova iz celog sveta“, istakao je Gianpaulo Sardot.
Momi Crazy Fish već je prepoznat kao mesto gde se služe mediteranske poslastice, pa će Beograđani, ali i turisti, imati priliku da se još jednom uvere zašto je ovaj restoran omiljeni izbor za sve ljubitelje ribljih i mediteranskih specijaliteta. Dani Istre u Momiju realizuju se uz pomoć i podršku partnera – Vina Pilato, Team 4 i Energy Star.
Podsetimo, restoran se nalazi na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a osim zbog izuzetne ponude, posetiocima je privlačan i zbog prijatnog ambijenta i osoblja koje se trudi da zadovolji sve potrebe svojih gostiju. Momi Crazy Fish posluje u okviru kompanije W Hospitality Group, u čijem portfoliju se nalaze W Contemporary Japanese restoran, Supreme Steak, Merak Balkan Cuisine i Mr. Greek.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Ako ove godine nemate vremena za veliko spremanje, niste u fizičkoj kondiciji ili nemate novca da platite da to neko drugi učini umesto vas, postoje načini kako da brzo i efikasno sredite stan ili kuću. Prol...
Merenjem telesne težine na vagi ne dobijamo pravi podatak o tome da li smo normalno uhranjeni ili možda nedovoljno ili prekomerno uhranjeni. Za procenu stepena uhranjenosti koristi se indeks telesne mase (IT...
Od pravljenja savršenih replika naših prepoznatljivih Zlatnih Lukova i svetski poznatih proizvoda, pa potom slažući blokove jedan na drugi i pravljenja čitavih restorana, ljubitelji Meka su godinama gradili ...
Planiranje putovanja često uključuje mnogo detalja, ali izabrati najbolje putno osiguranje je jedna od stavki koje se neretko zanemaruju. Odluka da se putno osiguranje obezbedi pre polaska na put može biti k...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok