U restoranu Momi Crazy Fish će, od 11. do 21. aprila, biti organizovani Dani Istre, tokom kojih će svi posetioci imati priliku da isprobaju neke od najboljih istarskih kulinarskih specijaliteta, pravo iz kuhinje renomiranog kuvara sa višegodišnjim iskustvom, Gianpaula Sardota.
Ovaj rođeni Porečanin veliki je poznavalac profesionalne kuhinje, pa se u svom radu rukovodi devizom da su najbolje namirnice – lokalne namirnice. On će, tokom svog desetodnevnog boravka u Beogradu, pripremati najraznovrsnija jela iz svog brenda Gourmet Style, koji se bavi proizvodnjom premium specijaliteta gotovih i polugotovih proizvoda namenjenih profesionalnim kuhinjama.
Budući da dolazi iz srca Istre, koncept Dana Istre u restoranu Momi Crazy Fish Sardot je osmislio tako da gostima predstavi autentičnu istarsku gastronomsku ponudu, a na meniju će se naći motovunski tartufi, divlje šparuge, istarski šafran, raznorazne riblje kreacije, ali i autohtoni istarski pršut i ostale mesne poslastice.
„Za ovo posebno gostovanje u jednom od najboljih ribljih restorana u Beogradu odabrao sam nekoliko jela kroz koja želim da na najbolji način predstavim Istru. Poseban naglasak oduvek stavljam na autohtone namirnice, a jela se pripremaju na moderan način, uz praćenje najnovijih gastronomskih trendova iz celog sveta“, istakao je Gianpaulo Sardot.
Momi Crazy Fish već je prepoznat kao mesto gde se služe mediteranske poslastice, pa će Beograđani, ali i turisti, imati priliku da se još jednom uvere zašto je ovaj restoran omiljeni izbor za sve ljubitelje ribljih i mediteranskih specijaliteta. Dani Istre u Momiju realizuju se uz pomoć i podršku partnera – Vina Pilato, Team 4 i Energy Star.
Podsetimo, restoran se nalazi na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a osim zbog izuzetne ponude, posetiocima je privlačan i zbog prijatnog ambijenta i osoblja koje se trudi da zadovolji sve potrebe svojih gostiju. Momi Crazy Fish posluje u okviru kompanije W Hospitality Group, u čijem portfoliju se nalaze W Contemporary Japanese restoran, Supreme Steak, Merak Balkan Cuisine i Mr. Greek.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Radni dani su nekada imali definisan početak i kraj. Ali, baš kao loš prvi sastanak, radni dani se sve više protežu unedogled, prema najnovijim podacima iz Majkrosoftovog izveštaja o radnim trendovima.„B...
Jedinstveni Šekspir festival, koji je od 2014. godine publici u Srbiji predstavio više od 60 savremenih svetskih pozorišnih produkcija Šekspirovih dela iz 23 zemlje sveta, uprkos izostanku finansijske podršk...
Čak i kad je isti naziv banke, kao i one u kojoj imate otvoreni tekući račun u Srbiji, podizanje keša sa bankomata će vas gotovo uvek koštati. Koliko tačno - zavisi od vrste kartice, ali i od cenovnika svake...
Period venčanja je u punom jeku. Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prošle godine u Srbiji sklopljeno je više od 30.000 brakova. Pa, iako niste vi ti koji staju na ludi kamen, verovatno jeste ...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok