U restoranu „MOMI Crazy Fish“ posetioci imaju priliku da isprobaju najpopularnije riblje i morske specijalitete, pripremljene s pažnjom i ljubavlju. U cilju da svojim gostima pruži širok dijapazon različitih jela, od skoro je na meniju i jadranski jastog.
Meso jastoga smatra se najvećim morskim delikatesom, a budući da su jastozi najrasprostranjeniji u delovima Jadrana gde je more dublje, slanije i bistrije, predstavljaju pravu retkost u ugostiteljskoj ponudi urbanih gradskih sredina.
Pravo iz plavih dubina prelepog Jadrana, ipak, stižu u beogradski restoran „MOMI Crazy Fish“, gde će ih vešti kuvari sa dugogodišnjim iskustvom pripremiti tako da vas ovo jelo neće ostaviti ravnodušnim. Ova ultimativna morska poslastica se u čitavom svetu svrstava među najomiljenije, a ujedno i najzdravije obroke, ako se uzme u obzir da je meso jastoga bogato belančevinama i ugljenim hidratima.
Idealan je izbor i za one koji se pridržavaju dugog Božićnog posta, a osvedočeni ljubitelji morskih plodova obično upravo u zimskim danima biraju da im se na meniju nađe jadranski jastog.
„Svakodnevno se trudimo da proširimo našu ponudu, kako bi svaki naš gost pronašao omiljeni obrok za sebe. Potražnja za jadranskim jastozima je izuzetno velika, pa smo uložili dodatne napore kako bi se ova poslastica našla na našem meniju. Priprema se prema tradicionalnoj recepturi vrhunskih jadranskih kuvara, zbog čega će zasigurno zadovoljiti čula najzahtevnijih ljubitelja morskih specijaliteta“, poručuju iz restorana „MOMI Crazy Fish“.
Podsetimo, restoran se nalazi na trenutno najatraktivnijoj gradskoj lokaciji, u prizemlju Tržnog centra „Galerija“, a posluje u okviru W Hospitality Group.
Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs
Ako ove godine nemate vremena za veliko spremanje, niste u fizičkoj kondiciji ili nemate novca da platite da to neko drugi učini umesto vas, postoje načini kako da brzo i efikasno sredite stan ili kuću. Prol...
Merenjem telesne težine na vagi ne dobijamo pravi podatak o tome da li smo normalno uhranjeni ili možda nedovoljno ili prekomerno uhranjeni. Za procenu stepena uhranjenosti koristi se indeks telesne mase (IT...
Od pravljenja savršenih replika naših prepoznatljivih Zlatnih Lukova i svetski poznatih proizvoda, pa potom slažući blokove jedan na drugi i pravljenja čitavih restorana, ljubitelji Meka su godinama gradili ...
Planiranje putovanja često uključuje mnogo detalja, ali izabrati najbolje putno osiguranje je jedna od stavki koje se neretko zanemaruju. Odluka da se putno osiguranje obezbedi pre polaska na put može biti k...
Samo tokom marta meseca u akciji borbe protiv korupcije i finansijskog kriminala uhapšeno je nekoliko lokalnih funkcionera iz Bora, Leskovca, Golupca, Brusa, a među poslednjima je uhapšen i predsednik opštine Žitorađa Ivan Stanojević. Ranije je uhapšen...
Prošlo je skoro dve nedelje od kada je većinska parlamentarna opozicija, izašla u javnost sa predlogom za formiranjem prelazne vlade, odnosno, kako su je oni nazvali – vlade narodnog poverenja....
Iz dana u dan se povećava broj nastavnika koji su odlučili da prekinu obustavu rada, ali istovremeno u mnogim srednjim školama učenici ulaze u 24-časovne blokade. Situacija po obrazovnim ustanovama je dalje haotična, a stanje na ...
Radio-televizija Srbije (RTS) najavila je tužbe protiv TV Pink i TV Informer zbog neovlašćenog emitovanja emisije "Oko" sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Sagovornici Danasa smatraju da bi ova potencijalna tu...
Vaš progon prema meni i mojoj porodici doživljava kulminaciju u vreme herojskog studentskog bunta, kada nas na nervnoj bazi targetirate, pa smo čak postali i meta fizičkih napada, kaže Branislav Jovanović, dugogodiš...
NOVA EKONOMIJA
prtplatite se za čitanje premium sadržaja
PREMIUM sadržaji na platformi NovaEkonomija.rsInforamcije koje imaju dodatnu vrednost
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.Ok