Restoran sa specijalitetima iz havajske kuhinje, KEPO WORLD, nedavno je otvoren u Beogradu i već je pobrao simpatije brojnih gurmana.
Reč je o konceptu koji je potekao iz Kalifornije, a u našem gradu našao se preko italijanske franšize, čime se Beograd upisao na mapu gradova koji mogu da se pohvale ovom drugačijom i svežom ponudom.
Uigrani tim ovog restorana radi prema proverenoj recepturi, u kojoj se, nezaobilazno, koriste lokalne namirnice, ali i one egzotične, koje se ređe sreću u svakodnevnoj ishrani.
Gosti restorana u prilici su da naprave personalizovanu „poke“ činiju, odnosno da sami biraju mešavinu namirnica koju najviše vole. Pored pirinča, kao baza za „poke“ porciju dostupna je i kinoa, a za ljubitelje hrane bez ugljenih hidrata, baza može biti i uvek sveže povrće.
Osim o zdravoj i kvalitetnoj ishrani, u KEPO WORLD ističu da je imperativ briga o zaštiti životne sredine, pa se koriste reciklirane činije.
„Glavna ideja kojom se vodimo u poslovanju je – zdravlje. Upotreba najkvalitetnijih namirnica čuva zdravlje naših gostiju, a upotreba reciklažnog materijala pri čuvanju hrane, kao i svođenje reciklažnog otpada na minimum, čuvaju zdravlje celokupne zajednice i životne sredine“, navode u KEPO.
Kuvari KEPO WORLD trude se da, tokom pripreme hrane, sačuvaju sve blagodeti namirnica i nutrijente, kako bi iz restorana gosti izašli i siti i zdravi!
Restoran možete pronaći u samom srcu grada, na Vračaru, u Njegoševoj 54, gde ćete se na licu mesta uveriti zašto su ljudi širom sveta očarani neverovatnom kombinacijom ukusa, koji zadovoljavaju sva čula.