Lifestyle

11.12.2024. 23:25

Crazy Pizza

Autor: PROMO

Ljubav na prvi zalogaj

Crazy Pizza osvaja Beograd!

Foto: Nova ekonomija

Lifestyle

11.12.2024. 23:25

Restoran Crazy Pizza je večeras svečano otvorio vrata u Beogradu, donoseći jedinstvenu energiju italijanskog dolce vita stila i atmosferu koja osvaja na prvi zalogaj. Mesto gde se spajaju tradicija i savremenost, gde svaki zalogaj postaje priča, a svaka poseta iskustvo za pamćenje, Crazy Pizza – savremena dolce vita za modernog mislioca – zauvek će biti glavna tema svakog razgovora!

Elegantni i razigrani koncept u Beogradu na Vodi odnosno u TC Galeriji poziva prijatelje, stare i nove, da dožive jedinstvenu interpretaciju neprevaziđenog italijanskog klasika, obavijenu opuštenom, a istovremeno dinamičnom atmosferom.

Ovo je vizija Flavia Briatorea, legende Formule 1 i preduzetnika, deo njegovog prestižnog portfolija Billionaire Life brendova. Prvi put predstavljena u čarobnoj Costa Smeraldi, na terasi legendarnog kluba Billionaire Porto Cervo, Crazy Pizza je brzo postala kultni favorit globalnog džet-seta, zahvaljujući vrhunskoj hrani, neuporedivoj atmosferi i događajima prepunim zvezda.

Sa enterijerom inspirisanim čuvenim italijanskim gostoprimstvom, Crazy Pizza uspešno spaja luksuz i ležernost, stvarajući mesto gde su sva slatka zadovoljstva i više nego dobrodošla.

Koja je tajna Crazy Pizza pice?

Ah, to je tajna! Naše neverovatno tanke kore, pripremljene od specijalnog testa bez kvasca, delo su naših majstora pica majstora. Savršena baza, prekrivena domaćom mocarelom, svežim sosom od paradajza i velikodušnim dozama italijanskog šarma, peče se u čuvenim Morello pećima dok ne postigne savršenu hrskavost. Rezultat? Najbolja, najukusnija pica koju ste ikada probali.

Među našim zvezdama na meniju su Profumata, sa sosom od paradajza, cherry paradajzom, domaćom mocarelom, belim lukom i bosiljkom, i Formaggi, sa mocarelom, Grana Padano sirom i Gorgonzolom.

Za one koji žele dodatni luksuz, tu su naše ekskluzivne „Crazy Pice“: Pata Negra, Crazy Pizza Focaccia, i Tartufo, sa mocarelom, svežim crnim i belim tartufima. Sofisticirano, ekscentrično, tradicionalno – i potpuno ludo!

Meni je zaokružen hrskavim svežim salatama, predjelima koja bude apetit i bogatim kremastim desertima. Sve je posluženo u duhu Italije – la bella vita, umetnosti i performansa – bilo da je u pitanju tradicionalni tiramisu serviran za stolom, lagani pistacchio gelato, kokteli iz ruku naših miksologa ili odabrani šampanjci i retka vina iz naše kolekcije. Svako jelo na meniju kreirano je sa strašću, servirano s oduševljenjem, deljeno sa radošću i uživano s potpunim zadovoljstvom.

A stilizovani timovi čine svakodnevicu prošlošću – uz spektakl italijanskog stila: majstorski spin pica testa i serviranje jela pred vašim očima. Ova slavljennička, animirana usluga i pozorišna atmosfera donose sočni komad autentične italijanske zabave na koju ste oduvek želeli biti pozvani.

„Beograd je izabran za lokaciju za prvi restoran iz lanca Crazy Pizza na Balkanu jer je to grad sa neverovatnom energijom i sve većim poštovanjem za visokokvalitetna gastronomska iskustva. Jedinstvena mešavina kultura, istorije i dinamične društvene scene grada savršeno se uklapa sa brendom Crazy Pizza. Videli smo sjajnu priliku da donesemo nešto novo i uzbudljivo na tržište koje ceni i tradiciju i inovaciju. Beograd je takođe strateški pozicioniran u regionu, što ga čini idealnom kapijom odakle kreće naše širenje u jugoistočnoj Evropi“, izjavio je Flavio Briatore, vlasnik brenda Crazy Pizza.

Crazy Pizza vas čeka – bilo bi ludo da ne svratite!

Crazy PizzaFoto: Studio NEO

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.