Lifestyle

20.10.2023. 09:00

Novi Apartmani Beograd

Autor: Novi Apartmani Beograd

Najveća ponuda stanova na dan u Beogradu

Novi Apartmani Beograd

Foto: Novi Apartmani Beograd

Lifestyle

20.10.2023. 09:00

Apartmanski smeštaj na dan, nekada interesantna alternativa monotonim i često precenjenim hotelima danas prestaje da bude svojevrsni globalni fenomen, već sve češće predstavlja prvi izbor turista širom sveta.

Tako poznati svetski portali za iznajmljivanje smeštajnih kapaciteta sve češće predstavljaju, ne samo polaznu, već i finalnu tačku tokom procesa planiranja letovanja, skijanja, produženog vikenda, obilazaka gradova, pa čak i poslovnih putovanja.

Međutim, u post pandemijsko vreme i ponovno vraćanje turizma na velika vrata pokazalo se da ovi globalni i opšte poznati portali imaju brojne slabosti koje su stvarale neugodnosti svojim korisnicima.

Zbog toga se sve češće kao pouzdanije rešenje, makar na turističkim destinacijama širom Evrope pokazuje angažman lokalnih agencija i portala, jer su to „on line“ alati sa kojima se na veoma lak i neposredan način vrši rezervacija željenog smeštaja po veoma prihvatljivoj ceni.

To je slučaj i sa srpskom prestonicom, gradom u kome je turistička grana kratkoročnog izdavanja smeštajnih kapaciteta veoma razgranata.

Novi Apartmani Beograd – Brzo i lako do apartmana u Beogradu

U Beogradu postoji specijalizovana internet stranica Novi apartmani koja se izdvajaja svojom bogatom ponudom, lakoćom i brzinom rezervacije smeštaja na dan.

Novi apartmani u svojoj ponudi imaju više od 500 apartmana širom Beograda, različite veličine, kategorizacije i cenovnog ranga.

Tačnije govoreći, svi apartmani iz ponude pozicionirani su na fantastičnim lokacijama i opremljeni su tako da pružaju udobnost svojim gostima, neretko veću nego u renomiranim hotelima, a pri tom za samo deo njihove cene.

Ono što Nove Apartmane takođe izdvaja od sličnih jeste i posebna pažnja koja se ulaže prilikom selekcije apartmana u njihovoj ponudi.

Takođe, tu su i veoma ljubazni i predusretljivi operateri koji će svakom gostu pružiti prijateljski i nadasve iskreni savet, te ih uputiti na lokacije i apartmane koji će najviše odgovarati njihovim potrebama.

Na ovom sajtu, u blog sekciji, možete takođe da se informišete o istoriji Beograda, zanimljivim mestima, lokacijama koje se jednostavno moraju posetiti, kao i predstojećim interesantnim dešavanjima u gradu.

Portal noviapartmani.com svoju lidersku poziciju zaslužuje i zbog posebno razvijenog segmenta luksuznih stanova na dan koji će svojim gostima pružiti ugođaj privatnog SPA centra.

Na taj način će gosti sa neznatno većim budžetom, pored uživanja u čarima Beograda imati priliku da revitalizuju svoj duh i telo provodeći opuštajuće trenutke u sauni, hidromasažnim kadama, pa čak i bazenima kojima su opremljeni pojedini stanovi iz luksuzne selekcije Novih apartmana.

U smeštajnim kapacitetima iz ove kategorije gosti će moći da uživaju u enterijerima opremljenim najkvalitetnijim materijalima u skladu sa okruženjem i tematskom celinom objekta, zatim, vrhunskim uređajima i rešenjima koja za cilj imaju pružanje ultimativnog opuštajućeg iskustva.

Enterijer ovih stanova često je oplemenjen i komadima nameštaja sa potpisom poznatih svetskih dizajnera.

Najpopularnije beogradske lokacije i apartmani

Iako često prepoznatljiv po klupskoj zabavi kao i velikom broju vrhunskih restorana, kafića i tradicionalnih kafana, Beograd je mnogo više od tipične evropske destinacije sa razuzdanim zabavama, provodima po noćnim klubovima, ili mestima u kome se dočekuje zora u nekoj od brojnih tradicionalnih kafana.

Glavni grad Srbije svojim posetiocima pruža i raznoliki kulturni sadržaj poput brojnih muzeja, kulturnih manifestacija i istorijskih lokaliteta koji stvaraju, jedinstvenu mogućnost da se na jednom mestu zaviri u burnu prošlost Evrope i drevnog grada koji se već skoro 2.500 godina nalazi na raskrsnici, a zbog koga su oko njega lomili koplja brojni osvajači i carske vojske.

Imajući sve u vidu, kao i do sada iskazano interesovanje svojih gostiju sticanog tokom tokom desetogodišnjeg poslovanja ekipa sa Novih apartmana izdvaja sledeće beogradske lokacije koje svojom pozicijom i sadržajem opravdavaju epitet najpopularnijih.

01 Strogi centar

Na početku, baš kao što je to slučaj sa gotovo svim turističkim odredištima, Strogi centar svakako predstavlja lokaciju za preporuku.

U ovom delu Beograda nalaze se brojni muzeji i znamenitosti kojima srpska prestonica obiluje, ali takođe i veliki broj kvalitetnog zabavnog sadržaja po kojima je Beograd toliko poznat.

Portal Novi apartmani veoma je dobro pokrio ovaj deo grada pa se tako u istoimenoj sekciji mogu pronaći brojni apartmani različite kategorizacije, počev od onih povoljnih, pa sve do luksuzno opremljenih stanova koji se viđaju samo u specijalizovanim magazinima posvećenih arhitekturi i opremanju enterijera.

Stručni tim Novih apartmana iz svoje bogate ponude izdvaja nekoliko smeštajnih kapaciteta koji uvek predstavljaju dobar izbor.

Jedan od njih svakako je Kasina, dvosobni apartman lociran u najstrožem centru Beograda, preko puta Starog dvora i koji svojim luksuzno opremljenim enterijerom i pažljivo biranim materijalima zaslužuje veliko interesovanje posetilaca portala.

Apartman Sanja takođe potpuno opravdano zavređuje veliku pažnju posetilaca Novih apartmana i budućih gostiju Beograda. U pitanju je smeštaj koji se nalazi na samo 250 metara udaljenosti od Trga Republike i pešačke zone, Knez Mihajlove ulice. Smešten u mirnoj ulici ovaj apartman pruža udoban smeštaj za dve osobe u epicentru gradskog urbanog života. Od oivog smeštaja čuvena Skadarlija nalazi se na svega 5 minuta laganog hoda, dok će se istim tempom za 10 minuta stići i do Kalemegdana.

Novi apartmani izdvajaju i apartman Aleks Luks, koji se nalazi u mirnoj ulici u centru grada u čijoj se neposrednoj blizini nalaze Tašmajdan, crkva Svetog Marka, Skupština Srbije, Skadarlija, Terazije i Knez Mihajlova, do kojih se na vrlo jednostavan način može stići laganom hodom, ili uvek dostupnim javnim prevozom.

U pitanju je jednosobni apartman u kome se u punom komforu mogu smestiti dve osobe, iako postoji mogućnost smeštaja do tri odrasle osobe.

02 Vračar

Jedan od najpoznatijih kutaka Beograda svakako je i Vračar, centralna gradska opština koja, pogotovo u poslednje vreme, predstavlja centar dešavanja sa nekim od najpoznatijih i najpopularnijih prestoničkih restorana i kafića.

Upravo zbog toga ovaj deo Beograda zaslužuje posebnu pažnju Novih apartmana koji su se potrudili da ponuda smeštajnih kapaciteta na ovoj lokaciji bude izuzetna. zaista imaju šta da ponude. Ekipa ovog specijalizovanog portala izdvojila je tri vrhunska smeštaja kojima se gosti često vraćaju.

Prvi u nizu je apartman Paša 1 moderno opremljeni dvosobni stan lociran na Vračaru, ali od kog se veoma jednostavno stiže i do drugih delova Beograda, posebno do Voždovca.

Ovaj apartman pružiće pun komfor za maksimalno četiri osobe. Na ovom mestu treba istaći i apartman Leon, jedan od boljih vračarskih studio apartmana. U pitanju je moderno opremljen smeštajni kapacitet u novoj zgradi sagrađenoj po najsavremenijim standardima. Gosti ovog apartmana imaju mogućnost i korišćenja garažnog mesta što svakako predstavlja dodatni benefit smeštaja u „Leonu“.

Novi apartmani izdvajaju i apartman Dona, prostran i moderno opremljeni stan adekvatan za udoban smeštaj do četiri odrasle osobe. Dona se nalazi u novoj, modernoj zgradi i svojim gostima obezbeđuje veliko garažno mesto unutar objekta na koje će se bez problema uparkirati svako vozilo, bez obzira na njegovu veličinu.

03 Beograd na vodi

Voleli ga, ili ne, ovaj novoizgrađeni stambeno-poslovni kompleks ogromnih razmera koji se nalazi na desnoj obali Save prosto nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Svojom pojavom i veličinom promenio je ne samo izgled, već i način života tog dela grada, dok je bogatim, a često i ekskluzivnim sadržajem privukao pažnju ne samo domaće, već i internacionalne javnosti.

Beograd na vodi je dom brojnim internacionalnim predstavništvima, prodavnicama i renomiranim prestoničkim restoranima i kafićima te je zbog svega toga postao neizostavni deo turističke ponude grada.

Novi apartmani su od samog početka prepoznali važnost ovog potpuno novog dela grada i „Beograd na vodi“ uvrstili u svoju ponudu. Ekipa Novih apartmana ovom prilikom izdvojila je nekoliko smeštajnih kapaciteta koji svojom lokacijom, opremljenošću i cenom potpuno opravdano generišu veliku pažnju, Prvi u nizu svakako je apartman Triangle, moderno opremljen dvosobni stan na sedmom spratu sa pogledom na miran park.

Enterijer je dizajniran minimalistički sa dominantnim zemljanim tonovima što sveukupno kreira opuštajuću atmosferu koja će gostima omogućiti trenutke odmora. Na ovom mestu svakako vredi istaći i apartman Nota, luksuzno opremljeni jednosobni stan smešten na 19. spratu, a koji krasi direktni i nesmetani pogled ka reci Savi i Kuli Beograd.

U cilju punog komfora gosti apartmana mogu da računaju i na rezervisano garažno mesto uz minimalnu doplatu.

Stručni tim Novih apartmana na ovom mestu ističe i apartman Bum Bum, luksuzno opremljeni stan na 12 spratu sa direktnim pogledom na Savu i Kulu Beograd. U pitanju je dvosobni apartman koji će nezaboravni komfor pružiti paru istinskih hedonista, mada pun kapacitet ovog smeštaja iznosi četiri odrasle osobe.

04 A Blok

U okviru Novog Beograda, nekadašnje prestoničke „spavaonice“, a danas užurbanog poslovnog gradskog distrikta nalazi se više novih mikro lokacija koje su sagrađene u prethodnih nekoliko godina, a koje svojim sadržajem i moderno opremljenim stambeno-poslovnim objektima generišu veliku pažnju kako Beograđana, tako i brojnih gostiju srpske prestonice.

Pri tom, blizina Beogradske Arene, Sava Centra, trgovinskog i poslovnog centra Ušće i centra grada samo predstavljaju dodatni benefit. Možda i najbolji predstavnik novih novobeogradskih lokacija jeste A blok, savremeni stambeni kompleks sa velikim brojem vrlo luksuzno i moderno opremljenih apartmana.

Jedan od njih je apartman Bonsai, dvosobni stan lociran u modernoj zgradi kompleksa Savada i po mišljenju ekipe sa portala Novi apartmani predstavlja jedan od lepših smeštaja na Novom Beogradu.

Karakterišu ga smela i funkcionalna dizajnerska rešenja koja doprinose celokupnoj ekskluzivnosti ovog smeštajnog kapaciteta, dok mogućnost parkiranja u garaži predstavlja dodatni benefit za sve goste koji u Beograd dolaze sa svojim četvorotočkašem.

Apartman A blok, istoimenog naziva baš kao i naselje u kom se nalazi, predstavlja savremeno koncipiran i moderno opremljeni dvosobni apartman u kom se može smestiti do pet osoba. Gosti na raspolaganju imaju i garažno mesto u okviru zgrade.

Poslednji, ali svakako ne manje vredan jeste i apartman Zetra, takođe moderno opremljen jednosobni stan stvoren da pruži pun komfor za dvoje odraslih gostiju koji takođe imaju mogućnost korišćenja garažnog mesta u okviru objekta.

Šta to gosti žele?

Pored očekivano visoke potražnje, za smeštajnim kapacitetima iz kategorije povoljni apartmani, visoku, ponekada i najveću pažnju privlače stanovi iz kategorija apartmani sa djakuzijem i luksuzni apartmani u Beogradu.

I pored činjenice da su Novi apartmani vremenom postali portal sa najvećom bazom luksuznih apartmana, pre svega onih sa SPA sadržajem, ovaj pokazatelj upravo govori o tome da su gosti prepoznali sve benefite „stan na dan koncepta i da se sve češće opredeljuju upravo za njega, a ne za njihove hotelske ekvivalente.

Pri tom, cena nimalo ne predstavlja odlučujući faktor, već upravo udobnost, opuštenost i intima koju jedino apartmanski smeštaj može da pruži.

Kako rezervisati?

Dovoljno je posetiti sajt www.noviapartmani.com i u bogatoj, ali vrlo preglednoj bazi sajta potražiti apartman koji ispunjava sve željene kriterijume.

Na stranici odabranog apartmana jednostavnim uvidom u kalendar može se videti da li je odabrani smeštajni kapacitet u željenom terminu slobodan, a potom i poslati upit putem forme za rezervaciju ili jednostavno SMS/Viber porukom ili pozivom na +381 66 126 126.

Rezervišite na vreme svoj idealan smeštaj u Beogradu, na sajtu www.noviapartmani.com.

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.