Lifestyle

25.11.2022. 09:42

iSTYLE Apple Premium Reseller

Autor: iSTYLE Apple Premium Reseller

Zašto odabrati Mac računar za vaš biznis

Foto: iSTYLE

Lifestyle

25.11.2022. 09:42

 Pored svojih prestižnih performansi i estetike, postoji nekoliko razloga da se podrži ideja o poslovanju koje se oslanja na Apple proizvode. Produktivnost kompanija nove generacije najbolje je podržana Mac okruženjem, ali to nije jedini razlog zašto Mac računar vredi više.

Kombinacija veoma izdržljivog hardvera, globalna pokrivenost dobavljača i servisnih centara, kao i jednostavna ažuriranja softvera idu u prilog tome da Apple proizvodi zadržavaju značajnu vrednost tokom svog životnog ciklusa, što ih čini pristupačnijim. Uz Mac, organizacije smanjuju troškove IT podrške, poboljšavaju produktivnost i angažovanje zaposlenih i zaštitu podataka vašeg poslovanja, o čemu se do najsitnijih detalja možete raspitati kod eksperata u iSTYLE Apple Premium Reseller B2B timu.

Izdržljiv dizajn

U savremenom poslovnom okruženju na računar se morate osloniti svakoga dana i iz tog razloga Mac računari su dizajnirani uz upotrebu najizdržljivijih materijala.  Apple laboratorije za testiranje pouzdanosti simuliraju uslove iz realnog okruženja uz testiranje tolerancije mehaničkih naprezanja, kao što je iznenadni udar sa tvrdom podlogom. U klimatskim testovima Mac računari su izloženi ekstremno niskim i visokim temperaturama, suvim i vlažnim uslovima i intenzivnom izlaganju suncu, kako bi bili spremni da odgovore na svaki izazov.

Jednostavna ažuriranja softvera

Osim što su izdržljivi, Mac računari su dizajnirani da se mogu ažurirati. A pošto su ta ažuriranja dostupna u više generacija proizvoda, više korisnika može da iskoristi prednosti novih softverskih funkcija. Ova konzistentnost operativnog sistema čini Mac računare daleko lakšim i za IT upravljanje. Korišćenje istog operativnog sistema u celoj primeni pojednostavljuje hardversku i softversku podršku, razvoj aplikacija, integraciju, bezbednosna ažuriranja i još mnogo toga.

Isplativost

Podešavanje i upravljanje Mac računarima je veoma jednostavno, čak i u najvećem obimu.  Svaki Mac može biti konfigurisan automatski, eliminišući potrebu da IT sektor rukuje sa svakim uređajem pojedinačno. Osim toga, Mac računar dolazi sa već instaliranim operativnim sistemom i velikim brojem aplikacija, i spreman je za rad čim ga izvadite iz kutije. Recimo alati Keynote, Pages, Numbers, u vidu Apple kancelarijskog paketa, su savršeno pogodni za obavljanje radnih zadataka.

To znači da će vas na višegodišnjem nivou Mac računar koštati manje od PC računara, ako se uzmu u obzir hardverski i softverski troškovi, čak iako to u početku izgleda kao veća investicija. Osim toga Mac računari su izuzetno intuitivni i jednostavni za korišćenje, tako da možete uraditi više, uz manju asistenciju, što će dalje smanjiti troškove, tako da će vaši zaposleni dobiti alate koji ih čine produktivnim na način isplativ za vaše poslovanje.

Sigurnost

Mac je najbezbedniji personalni računar na planeti, zahvaljujući ugrađenim funkcijama kao što su hardverski verifikovano bezbedno pokretanje, on-the-fly enkripcija, Touch ID i Gatekeeper. Reč je o end-to-end bezbednosti koja je ugrađena u sve uređaje, mreže, aplikacije i usluge, što za 56% umanjuje potrebe za IT podrškom, 67% umanjuje potrebu za popravkom hardvera i znači čak do 97% smanjenja bezbednosnih incidenata.

Ukoliko ste zainteresovani za implementaciju Mac računara u vaše poslovno okruženje, produktivan i inovativan tim sa motivisanim i angažovanim zaposlenima, i tendencijom da privučete i zadržite najbolje talente, a sve to uz pametnu investiciju, posetite sledeći link.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.