Vesti iz zemlje

01.04.2022. 12:45

Milenijum osiguranje

Autor: Nova Ekonomija

Posvećeni klijentima i zaposlenima

Milenijum osiguranje

 Ove godine Milenijum osiguranje obeležava 30 godina od početka rada. Time smo se svrstali u red najstarijih osiguravajućih kuća u Srbiji. Za to vreme pažljivo smo osluškivali potrebe klijenata i tržišta, unapređivali kvalitet usluga i proširivali ponudu novim proizvodima. Ta posvećenost i profesionalnost, uz naše višedecenijsko poslovno iskustvo, jeste ono što izdvaja Milenijum osiguranje. Zato se trudimo da svakom našem klijentu maksimalno izađemo u susret, da znaju da imaju pravog prijatelja u osiguranju.

Tokom 2022. godine nizom manifestacija, događaja i korporativnom kampanjom, sa našim saradnicima i partnerima, obeležićemo ovaj važan datum za našu firmu.

Uz klijente i partnere, oni kojima posebna pažnja poklanjamo jesu naši zaposleni. U Milenijum osiguranju radi preko 500 ljudi i jedan od fokusa našeg rada jeste posvećenost daljem unapređenju njihovih profesionalnih veština, što je jedan od zadataka Snežane Minić, rukovodioca Službe za pravne poslove, kontrolu usklađenosti poslovanja i upravljanje ljudskim resursima.

Profesionalno usavršavanje zaposlenih

„U skladu sa našim vrednostima kao deo HR funkcije smatram da svaki zaposleni predstavlja važan deo tima Milenijum osiguranja. Svi mi zaposleni kako pojedinačno tako i timskim radom doprinosimo kontinuiranom unapređenju poslovanja čiji je cilj pružanje visoko kvalitetne usluge osiguranja našim klijentima. Jako je bitno napomenuti da je osnovni cilj razvoj svakog zaposlenog, a našim kolegama su u tom smislu dostupne obuke u svrhu njihovog profesionalnog usavršavanja, zatim Tim bildinzi i radionice u svrhu bolje saradnje, komunikacije, razmene znanja i iskustava. Na taj način ulažemo u naše zaposlene, a sve kako bi zajedničkim snagama, postigli najbolje rezultate za kompaniju“, naglašava Snežana Minić.

Prošle godine Milenijum osiguranje iniciralo je projekat organizacione kulture i zajedno sa rukovodiocima definisalo četiri vrednosti koje predstavljaju Milenijum u tačno četiri reči.

„To su posvećenost, integritet, odgovornost i uspeh, što je kultura naše organizacije. Takođe, ove godine će biti obavljena reorganizacija sektora, pre svega u cilju unapređivanja opisa poslova zaposlenih, dodatne gradacije radnih mesta, što je osnova za utvrđivanje razvojnih planova za sve zaposlene“, dodaje Minićeva. 

U toku smo velikih projekata u oblasti ljudskih resursa, jer želimo da naši zaposleni budu motivisani, a jako je bitno kada slavimo 30 godina od osnivanja kompanije da gledamo u budućnost. U tom smislu, inicirali smo između ostalog i projekat razvoja talenata, a razvoj svih zaposlenih ćemo obezbediti kroz projekat upravljanja radnim učinkom. Fokus svih nas jeste da se omogući svakom zaposlenom da se razvija kroz procenu ključnih kompetencija i kriterijuma u odnosu na kulturu i vrednosti kompanije.


Važni brzina i kvalitet

Milenijum osiguranje će i u budućnosti nastaviti da unapređuje svoju tržišnu poziciju. Cilj nam je da našim klijentima obezbedimo još bržu i kvalitetniju uslugu. Fokusiraćemo se na Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, ali i na razvoj ostalih proizvoda. Svesni smo da je stepen osiguranja imovine i dalje veoma nizak u Srbiji, a mi nameravamo da to promenimo.


Potencijal dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

U prošloj 2021. godini, Milenijum osiguranje zabeležilo je oko 300.000 polisa različitih vrsta osiguranja, te ostvarilo premiju od 3.622 miliona dinara. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je vrsta polise koja procentualno beleži najveći rast i prepoznato je kao osiguranje sa najvećim potencijalom na tržištu republike Srbije. Tu je svakako važno i putno osiguranje sa dodatnim pokrićem za Kovid-19, koje je vrlo aktuelno u vreme pandemije. Sve informacije o poslovanju i planovima Milenijum osiguranja možete naći na našem sajtu https://www.mios.rs/ .

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.