Vesti iz zemlje

02.04.2019. 12:04

Beta

Autor: Berislav Vekić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja

Prvi Starbaks u Srbiji otvara se 16. aprila

Prva kafeterija međunarodnog lanca Starbaks (Starbucks) biće otvorena u Beogradu u utorak, 16. aprila, u šoping centru Rajićeva, u Knez Mihailovoj ulici, saopšteno je danas. 

Kako se navodi, Starbaks će imati lokal površine 175 kvadratnih metara sa 104 mesta za sedenje, od čega 41 mesto na terasi.

„Karta pića u beogradskoj Starbaks kafeteriji sastojaće se iz svih standardnih, kao i prolećnih promotivnih napitaka. Širok izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije, a osim toga, u kafeteriji će moći da se kupe i pakovanja kafe u zrnu, klasične Starbaks šolje, sezonske kolekcije šolja koje čuvaju toplotu i razni brendirani proizvodi, kao što su aparati za kafu i porcelan“, navodi se u saopštenju.

Adam Mularuk, predsednik za Starbaks u kompaniji Amrest, koja je rukovodilac kafeterija tog brenda za region Centralne Evrope, rekao je da se izuzetno raduje otvaranju objekta Starbaksa u Srbiji, jer se radi o zemlji sa bogatom tradicijom ispijanja kafe. 

„Nama je zadovoljstvo što ćemo postati njen deo, stvaranjem mesta na kojem potrošači mogu da uživaju u kafi visokog kvaliteta i otkriju našu strast“, rekao je on. 

Kompanija Starbaks osnovana je 1971. u američkom gradu Sijetlu a sada ima više od 30.000 prodajnih mesta širom sveta.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.