Srbija

11.08.2016. 11:23

RTV

Autor: Nova Ekonomija

Novi Sad Gas daje 20 posto popusta svima koji prvi put uvode gas

Srbija

11.08.2016. 11:23

Iako na plus trideset verovatno malo ko misli o grejnoj sezoni, za one koji razmišljaju o uvođejnu grejanja na gas, možda je baš sada pravi momenat za to. Ukoliko se odluče da iznos plate odjednom, stanovnici opština koje tim energentom snabdeva DP Novi Sad Gas, novi priključak moći će da kupe uz 20% popusta na ukupan iznos.

Ukoliko još uvek imate dilemu drva ili gas, buduće korisnike prirodnog gasa u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Beočinu, Bačkoj Palanci, Bačkom Petrovcu i Malom Iđošu očekuju popusti za priključenje. Umesto gotovo 99.000 dinara, novi priključak mogao bi da košta nešto manje od 79.000. Uslov je da iznos uplate u celini i to do 30. septembra.

„Ovom cenom je obuhvaćeno sve, to znači da je obuhvaćeno odobrenje za priključenje, izgradnja gasnog priključka, isporuka i izgradnja meno regulacione stanice, zatim kontrola i overa projektne dokumentacije unutrašnje instalacije i na kraju tehnička kontrola unutrašnje gasne instalacije“, kaže Sonja Zrnić iz DP Novi Sad Gas.

Statistika kaže da je poslednjih godina veliki broj korisnika odustao od prirodnog gasa, jer su drugi energenti bili povoljniji. Ipak, u Društvenom preduzeću Novi Sad Gas kažu da se taj trend sada ne menja, jer je cena gasa iz meseca u mesec sve niža i trenutno iznosi 33,62 dinara po kubnom metru.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.