Srbija

03.10.2023. 12:20

Autor: Katarina Pantelić

FONBoarding 9. i 10. oktobra

studenti, FON Izvor: Pixabay

Srbija

03.10.2023. 12:20

FONBoarding, najveći sastanak istaknutih predstavnika privrede i studenata Fakulteta organizacionih nauka (FON), održaće se drugi put po redu 9. i 10. oktobra u 10 sati na tom fakultetu.

Cilj događaja je, kako je najavljeno, da pruži uvid u najnovije trendove iz sveta biznisa, omogući pristup aktuelnim znanjima i poveže studente sa budućim poslodavcima.

Ove godine FONBoarding okuplja 33 vodeće domaće i strane kompanije i očekuje se više od 1.000 prijavljenih studenata.

FONBoarding je nastao kao rezultat intenzivne saradnje sa kompanijama i na jednom mestu okuplja strateške partnere i talente.

„Ovaj susret za cilj ima networking, uvid u trendove iz sveta biznisa, razmenu iskustva i pristup najsavremenijim znanjima. Pokretač je dugoročnih odnosa sa kompanijama čime FON nastoji da kontinuirano podrži usavršavanje i razvoj mladih“, naveli su organizatori događaja.

Na ovom događaju, na panelu Company Fair studenti će na jednom mestu upoznati predstavnike vodećih domaćih i stranih kompanija, informisati se o radu u različitim industrijama i pronaći prilike za početak svoje karijere.

Više od 20 predavača učestvovaće na panel diskusijama koji se tiču trendova u radnom okruženju.

Na panelu pod nazivom Blind Networking biće odrađana intervju-simulacija koja će obezbediti uvid u alate i tehnike koji profilišu i selektuju kandidate.

Takođe, studenti će imati i zadatak da za 12 sati reše slučaj koji je pripremila neka kompanija i da svoja rešenja prezentuju na ovom dvodnevnom događaju.

Više informacija i formular za prijavu se nalazi na linku.

Stupio na snagu sporazum o smanjenju troškova rominga za Zapadni Balkan

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.