Svet

09.02.2017. 12:34

N1 Zagreb

Autor: Nova Ekonomija

Sve više firmi bojkotuje proizvode Ivanke Tramp

Svet

09.02.2017. 12:34

Lista firmi koje su prestale da prodaju proizvode ćerke novog američkog predsednika Donalda Trampa sve je duža, prenose svetski mediji.

Najnoviji udarac Ivanki Tramp zadali su „Home Shopping Network“ i „ShopStyle“ koji su njene proizvode povukli iz prodaje u okviru kampanje bojkota imena Tramp nakon što je objavljen snimak vulgarnog rečnika koji je njen otac koristio o ženama.

Njene proizvode su ranije prestali da prodaju lanci ekskluzivnih robnih kuća „Nordstrom“ i „Nieman Marcus“, kao i kanadska prodavnica cipela Shoes.com, lanac robnih kuća „Belk“ i online stranica „Jet.com“ koja prodaje robu s popustima.

Američki predsednik Donald Tramp oštro je kritikovao lanac luksuznih prodavnica Nordstrom zato što više ne prodaje proizvode modne linije njegove ćerke Ivanke.

„Moju ćerku Ivanku Nordstom tretira baš nepravedno. Ona je sjajna osoba – uvek me tera da radim ispravne stvari! Strašno“, napisao je Tramp na Tviteru. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.