Srbija

04.03.2017. 18:40

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Obradović: Vučić plaća Šešelju 50.000 evra mesečno da glumi opoziciju

Srbija

04.03.2017. 18:40

Izjava Vojislava Šešelja da mu je SNS bliža nego opozicija, i da će ući u vladu sa naprednjacima i SPS-om posle izbora, iako su mu ti „bliži“ uništili stranku pokazuje svu pozadinu velikog patriotizma SRS-a, koji se sveo na čist interes, saopštio je danas pokret Dveri.

„Dveri se pitaju: šta može da natera čoveka da poštuje ljude koji su ga izdali i rasturili stranku dok je bio u Haškom zatvoru? Ništa drugo, već da se prodao i uzeo pare“, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno, nimalo nije slučajno da su u jednom danu, na Vučićev mig, Boška Obradovića zajedno napali: Čeda, Čanak, Vučićević i Šešelj. Sve Vučićevi lažni opozicionari i sluge.

Šešelj je igrao duplu ulogu: bio je navodno Vučićev opozicionar, a ujedno napadao i Boška Obradovića.

„Za Vučićeve sluge, Boško je i američki plaćenik, i ljotićevac, i ruski agent, i čovek sa čudnim akcentom uz gomilu bestidnih uvreda i kleveta koje sebi dozvoljava šef poslaničke grupe SNS-a. Raduje nas činjenica kada svi oni sa toliko putera na glavi orkestrirano vređaju Boška Obradovića, onda je to dokaz da Dveri rade pravu stvar i da su na pravom putu! Svaki čestiti i pošten Srbin i patriota, zamislio bi se da ga hvale ljudi poput Vučića, Šešelja, Čanka, Čede, Martinovića i Komlenskog“, navodi se.

„Verujemo da je i Šešelj imao moralnu dilemu, zbog toliko iznetih laži protiv Dveri i Boška Obradovića, jer niko ne može baš toliko dugo da glumi, ali, napokon, njegova dilema, prelomila se u Vučićevu korist. Unovčio je Šešelj svoju poslušnost čoveku koji ga je izdao, i to za 50 hiljada evra mesečno“, piše u saopštenju.

Oni navode da je „posebno je smešan jučerašnji navodni sukob Šešelja i Vučića u Skupštini, kada je Mogerinijeva bila gost i da je to i prelomni trenutak Šešeljeve rijaliti karijere“. 

„Radikali su u jedva čujnom tonu vikali: Ua Vučiću, samo da bi snimili da se Šešelj suprotstavio Vučiću. To je izgledalo toliko jadno i providno i smešno, da je bolje bilo da su ćutali, kao i do sada“, stoji u saopštenju.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.