Srbija

05.03.2017. 09:35

Mondo

Autor: Nova Ekonomija

Ljubiša Preletačević Beli počeo da prikuplja potpise za predsedničku kandidaturu

Srbija

05.03.2017. 09:35

Ljubiša Preletačević Beli, lider mladenovačke stranke „Sarmu probo nisi“ (SPN), počeo je  da prikuplja potpise za predsedničku trku, a za par sati, kako kaže, juče je dobio 53.000 potpisa.

„Imamo 53.000 potpisa i napredujemo kao 100.000, a danas nam je prvi dan, ovde u Mladenovcu. Od ponedeljka ćemo krenuti s prikupljanjem potpisa u Beogradu, pa krećemo u Novi Sad, Kragujevac i druge gradove“, rekao je Preletačević za MONDO.

Luka Maksimović, odnosno Ljubiša Preletačević Beli, postao je poznat srpskoj javnosti nakon što je napravio pravi šok na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Mladenovcu gde je njegova lista „Samo jako“ zauzela drugo mesto, sa 21 odsto glasova.

Do sada su kandidaturu na izborima za šefa države najavili Aleksandar Vučić, Saša Janković, Vuk Jeremić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović, Aleksandar Popović, Miroslav Parović, Danijela Sremac, Vladimir Rajčić, Dušan Janjić, Saša Mirković, Bratislav Jugović, Saša Radulović.

Kandidaturu je obelodanila i profesor doktor Mila Alečković ispred Pokreta „Otadžbina“. Ona je kćerka književnice Mire Alečković.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.