Srbija

06.03.2017. 15:49

Autor: Nova Ekonomija

Jeremić: Vučićev režim je surov prema penzionerima

Srbija

06.03.2017. 15:49

Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da je režim Aleksandra Vučića pokazao „posebnu surovost“ prema penzionerima smanjujući im penzije i najavio da će, ukoliko postane predsednik Srbije, potpisati incijativu za stavljanje van snage „neustavnog i nemoralnog zakona o penzijama“.

Kako je saopštio njegov izborni tim, Jeremić je tokom posete Udruženju penzionera Stari Grad upitao premijera Aleksandra Vučića „kako ga nije sramota što je ljudima koji su decenijama radili oduzeo stečeno“. 

„Ovaj režim je pokazao posebnu surovost prema našim najstarijim sugrađanima, oduzeo im je ono što su decenijama zarađivali. Jedan od mojih prvih potpisa kao predsednika Srbije biće potpis na inicijativu za stavljanje van snage neustavnog i nemoralnog zakona o smanjenju penzija“, rekao je Jeremić u razgovoru sa penzionerima. 

Dodaje se da je Jeremić tokom obilaska kancelarije u Beogradu u kojoj građani potpisima podržavaju njegovu predsedničku kandidaturu ocenio da je od presudne važnosti da građani u što većem broju izađu na predstojeće izbore, jer oni, kako je naveo, predstavljaju „referendum protiv Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti“. 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.