Srbija

21.03.2017. 13:47

FoNet

Autor: Nova Ekonomija

Stefanović: Vučićevim izvinjenjem je stavljena tačka na slučaj Jeremić

Srbija

21.03.2017. 13:47

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija neće pokretati nikakve radnje povodom optužbi potpredsednika Srpske napredne stranke da Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, kontroliše narko tržište u Srbiji, jer je „izvinjenjem Aleksandra Vučića na taj slučaj stavljena tačka“.

„Videli ste izjavu Vučića o tome, Premijer se izvinio zbog te izjave“, rekao je Stefanović novinarima u Zemunu, odgovarajući na pitanje da li će policija pozvati Jovanova na informativni razgovor zbog tvrdnji koje je izneo.

Upitan kako je onda na razgovor pozvan Dragoslav Kosmajac, nakon što ga je Vučić imenovao glavnim narko-dilerom u Srbiji, Stefanović je odgovorio da „to nije za poređenje“.

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“. Ona je rekla i da ne prihvata izvinjenje predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, jer misli da iza tog saopštenja stoji upravo on.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.