Srbija

05.04.2017. 09:08

Beta

Autor: Nova Ekonomija

Uspostavljeni direktni letovi između Beograda i Amsterdama

Srbija

05.04.2017. 09:08

Beogradski aerodrom Nikola Tesla je saopštio da je holandska avio-kompanija Transavia uspostavila direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati tri puta nedeljno.

Portparol avio-kompanije Transavia Anita Sunter izjavila je da im je zadovoljstvo što mogu da ponude putnicima atraktivnu cenu i dodala da kompanija veruje u tu liniju koju želi da zadrži i ojača.

Direktor sektora za Komercijalno poslovanje i marketing aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković poželeo je dobrodošlicu avio-kompaniji Transavia koja od danas koristi usluge beogradskog aerodroma.

„Cilj nam je isti, a to je što veći broj putnika koji će koristiti novu avio-liniju za Amsterdam ili koji će iz ovog višemilionskog grada dolaziti u Beograd, prestonicu koja zaista ima šta da ponudi turistima i poslovnim ljudima“, rekao je Mirković.

Karte od Beograda do Amsterdama mogu se nabaviti već po ceni od 39 evra u jednom pravcu uključujući rezervaciju i naknade, u zavisnosti od raspoloživosti mesta.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.