Srbija

19.04.2017. 11:05

NE

Autor: Nova Ekonomija

Novi Business Café Srbija ponovo u Novom Sadu 25. aprila

Srbija

19.04.2017. 11:05

Business Café Srbija – popularno okupljanje preduzetnika – ponovo dolazi u Novi Sad u utorak, 25. aprila, u nameri da nastavi širenje preduzetničkog duha, razmenu znanja, ideja i iskustava među onima koje te priče najviše zanimaju i onima koji tek razmišljaju o preduzetništvu kao opciji.

24. Business Café Srbija baviće se pitanjem: Kako da mali proizvođači postanu prepoznatljivi?, što i jeste jedna od najvećih poslovnih nepoznanica. 

U prijatnom ambijentu novosadskog bara Kućerda, poznatog i kao Balkan Beat Bar, sve zainteresovane će sa svojim iskustvima na profesionlanom putu od skromnih početaka do danas prepoznatljivog imena, upoznati Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće LUNA iz Požarevca koja izrađuje kompletan program ženske konfekcije i pratećeg aksesoara. Takođe, govoriće i Boško Lučar, vlasnik pekare i kafića Čarolija, i tri istoimene prodavnice zdrave hrane, kao i Sandra i Ivana Brnada, rođene sestre, koje su 2012. osnovale SISTERS CUPCAKES kao porodični biznis – specijalizovanu radnju za izradu kapkejkova, u čemu su bile pioniri na novosadskom tržištu, ali i voćnih pita, čizkejka, tarti, kolača na štapiću, malih torti.

Novosadski preduzetnički susret vodiće Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija, i sama preduzetnica koja razvija porodični biznis Friški jazački sirevi, po tradicionalnoj recepturi i na sopstvenoj farmi.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.