Srbija

20.04.2017. 11:58

NE

Autor: Nova Ekonomija

Gorki list: Od kraja januara uveli smo hologramsku zaštitu koja sprečava zloupotrebe

Srbija

20.04.2017. 11:58

Nakon vesti da je policija u Subotici zaplenila 60 litara falsifikovanog „Gorkog lista“ reagovala je kompanija Gorki list koji je lider svoje kategorije na tržištu Srbije i višestruko nagrađivana za kvalitet u svetu.

Oni su naveli da su se sa problemom falsifikovanja, oduvek susretali najprestižniji svetski proizvođači:

„Jedini pravi Gorki List, kako bi stao na put pokušajima obmane potrošača već 2 decenije, uvodi najnovije i najsavremenije načine zaštite originalnosti proizvoda.  Od kraja januara 2017. godine Gorki List je uveo hologramsku zaštitnu markicu za zatvarač i transportnu kutiju. Svaki pokušaj skidanja zaštitne markice za zatvarača ili kutije, dovodi do uništavanja prvog sloja zaštitne folije, te je oštećenje vidljivo i pojavljuje se ispis OPEN.  Na taj način, sprečava se svaki ponovni pokušaj iskorišćavanja upotrebljene ambalaže“, saopštili su iz te kompanije.

Oni su dodali da je najrevolucionarnija zaštita flaše podigla sigurnost Gorkog lista na viši nivo na zadovoljstvo potrošača koji su mu lojalni i imaju poverenje u njega više od pola veka.

 

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.