Srbija

25.09.2024. 14:06

Nova ekonomija

Autor: Nova ekonomija

Ananas e-trgovina proširila poslovanje na Crnu Goru i BiH

Foto: Pixabay

Srbija

25.09.2024. 14:06

Kompanija Ananas e-commerce proširila je svoje poslovanje na tržišta Crne Gore i Bosne i Hercegovine, navodi se u saopštenju.

U njemu se dodaje i da se za oko dve godine koliko postoji „Ananas pozicionirao kao regionalni lider na tržištu e-commerca“.

„Sa više od 1.100 trgovaca, asortimanom koji prelazi 500.000 različitih artikala i snagom svog brenda, Ananas uspeva u svojoj misiji da postane sinonim za onlajn trgovinu u regionu“, navodi se u saopštenju.

Prva zemlja na mapi internacionalizacije bila je Severna Makedonija, gde Ananas posluje više od godinu dana.

„Ne postoji bolji test održivosti i snage jedne kompanije nego kada pokrenete poslovanje na dva dodatna tržišta u isto vreme. Izuzetno sam ponosan što smo uspeli da za kratko vreme dokažemo da smo dovoljno efikasni, profesionalni, ali i spremni da preuzmemo toliku količinu odgovornosti i postanemo pravi regionalni igrač koji postavlja visoke standarde e-commerca u svakoj zemlji u kojoj posluje. Uveren sam da će nas trgovci i u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini prepoznati kao pouzdanog partnera i sa nama krenuti u stvarni i ubrzani razvoj e-commerca u regionu“, izjavio je CEO Ananasa Marko Carević.

Ananas, regionalni odgovor na e-commerce rešenja poput Amazona, zvanično je počeo sa radom sredinom februara 2022. godine, a posluje u sklopu Delta Holdinga.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.