Srbija

28.09.2024. 11:56

Autor: Nova Ekonomija

DHL Express najavio poskupljenje usluga za 5,9 odsto dogodine

DHL distributivni centar aerodrom Energoprojekt-Urbanizam i arhitektura

Srbija

28.09.2024. 11:56

DHL Express, međunarodna kompanija za ekspresne usluge slanja, najavio je više cene koje će stupiti na snagu 1. januara 2025. Prosečno povećanje u Srbiji biće 5,9  odsto, saopštila je kompanija, prenosi N1.

„Posvećeni smo pružanju stabilnih i pouzdanih usluga na globalnom nivou uprkos tekućem uticaju geopolitičke dinamike i poremećaja u lancu snabdevanja i njihovog uticaja na transport i logistiku. Sa godišnjim prilagođavanjem cena, možemo da nastavimo da ulažemo u našu mrežu kako bismo poboljšali njenu efikasnost i prilagodljivost, obezbeđujući doslednu podršku poslovanju naših klijenata bez obzira na spoljne okolnosti”, rekao je Fion Heriot, Direktor DHL Express Srbija.

DHL Express, kako se ističe u saopštenju, prilagođava cene na godišnjem nivou, „uzimajući u obzir inflaciju i dinamiku valute, kao i administrativne troškove vezane za regulatorne i bezbednosne mere“.

„Vlasti u više od 220 zemalja i teritorija u kojima DHL Express posluje redovno ažuriraju ove mere. U zavisnosti od lokalnih uslova, prilagođavanja cena će se razlikovati od zemlje do zemlje“, navodi se u saopštenju.

Detalji su objavljeni na sajtu kompanije.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.