Tech

02.10.2024. 08:29

GSM Arena

Autor: Nova ekonomija

Na fabrička podešavanja: Samsung Galaxy S25 Ultra vraća zaobljene ivice i tanji dizajn

Foto: Saamsung MObile Press

Tech

02.10.2024. 08:29

Samsung Galaxy S25 Ultra, naslednik modela S24 Ultra, vraća se zaobljenim ivicama, što bi trebalo da poboljša ergonomiju i udobnost prilikom korišćenja telefona.

Prvi snimci futrole za Galaxy S25 Ultra, objavljeni na kineskoj platformi Weibo, potvrđuju da će novi model imati značajno zaobljenije uglove u poređenju sa prethodnim verzijama, ali da ipak neće biti toliko zaobljeni kao kod Galaxy S21 Ultra.

Očekuje se da će ovaj dizajn omogućiti lakšu upotrebu telefona i smanjiti osećaj neudobnosti koji su neki korisnici iskusili sa modelima S22, S23 i S24 Ultra, prenosi GSM Arena.

Osim promene dizajna, Galaxy S25 Ultra dolazi sa poboljšanim specifikacijama.

Telefon će biti tanji, sa debljinom od 8,2 mm u poređenju sa 8,6 mm kod prethodnog modela, dok će težina biti smanjena sa 232 g na 219 g. Ove promene, uz zadržavanje baterije od 5.000 mAh, ukazuju na značajna unapređenja u ergonomiji i svakodnevnom korišćenju uređaja.

Takođe, novi model će imati super tanke okvire, čak tanje od onih na iPhone 16 Pro Max, što će doprineti modernijem i elegantnijem izgledu.

Što se tiče performansi, Galaxy S25 Ultra će koristiti Snapdragon 8 Gen 4 čipset, ostavljajući iza sebe praksu kombinovanja Snapdragon i Exynos procesora.

Takođe, očekuje se i satelitska povezanost, iako još nije potvrđeno da li će ova funkcija biti ekskluzivna samo za Ultra model ili će biti dostupna i na drugim uređajima iz serije S25.

Telegram će vlastima davati podatke korisnika, ako su osumnjičeni za „kriminalne aktivnosti“

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.