Srbija

07.10.2024. 12:15

Sa

Autor: Nova ekonomija

Počinje jesenji krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”

Foto: Paola Felix Meza

Srbija

07.10.2024. 12:15

Vlada Srbije ove jeseni organizuje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koje će trajati u periodu od 11. oktobra do 25. novembra 2024. godine. Prvo izvlačenje zakazano je za 26. oktobar, saopštila je Poreska uprava.

Kao i do sada, građani, pravo učešća u nagradnoj igri, ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije, u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine, bez obzira na njihovu pojedinačnu vrednost.

„I ovog puta duplu šansu za dobitak imaju građani ukoliko bezgotovinski plaćaju, koji tako dobijaju dva koda za učešće u nagradnoj igri. Na taj način se građani podstiču da plaćaju karticama, a sve u svrhu suzbijanja sive ekonomije, što i jeste cilj nagradne igre“, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o pravilima učešća u nagradnoj igri, postupku izvlačenja nagrada i načinu objavljivanja rezultata dostupne su OVDE.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.