Srbija

18.05.2017. 12:44

Tanjug

Autor: Nova Ekonomija

Mihajlović: Vozovi će ići 200 kilometara na sat prugom Beograd – Stara Pazova

Srbija

18.05.2017. 12:44

U novembru počinju građevinski radovi na modernizaciji pruge Beograd-Stara Pazova i to će biti prvi vidljivi rezultati potpisanih sporazuma u Kini.

To je izjavila ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, dodajući da će nakon rekonstrukcije na toj deonici vozovi ići brzinom od 200 kilometara na sat.

„Građevinski radovi će početi verujem u prisustvu premijera Kine, našeg predsednika države i mislim premijera ili predsednika Mađarske“, rekla je Mihajlović novinarima u Beogradu. 

Pre toga će se, kako kaže, raditi priprema komercijalnog ugovora za deonicu puta Preljina – Požega, koja je veoma važna jer se u novembru završava autoput od Obrenovca do Preljine. 

Najavljuje da će u novembru biti potpisan komercijalni ugovor i ugovor o finansiranju što je sa pripremljenom dokumentacijom, važno za deonicu Preljina-Požega. 

„To su važni projekti koji nas čekaju. Naravno i sve ono što se sada radi Surčin- Obrenocvac, Koridori 10 i 11, gde su u toku radovi“, zaključila je ona.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.