Srbija

19.11.2013. 09:54

Beobild

Autor: Nova Ekonomija

Zemun: Novi tržni centar počinje sa radom na proleće

Srbija

19.11.2013. 09:54

Svi grubi radovi na izgradnji maloprodajnog parka IBC u Zemunu su završeni, a otvaranje se očekuje na proleće.
Uz Novi novosadski put izgrađeno je preko 15.000 kvadrata za komercijalne sadržaje, zabavu i odmor, a otvaranje ovog maloprodajnog parka, kako piše Beobild, planirano je za prvu polovinu sledeće godine.
Do potpunog zavrsetka građevinskih radova ostalo je nešto više od mesec dana. Nakon toga prostor će biti prilagođen potrebama zakupaca, sa kojima su u toku pregovori o iznajmljivanju lokala. 
Biće ovo prvi maloprodajni park u Beogradu, a svojim konceptom omogućuje komfornu kupovinu po sistemu „parkiraj i kupi”. 
Predviđeno je da izgradnja maloprodajnog parka bude izvedena fazno, a trenutno se privodi kraju realizacija prve faze u kojoj je izgrađeno 15.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora. 
Po otvaranju prve faze parka, kupcima će na raspolaganju biti odeljak sa predmetima za kuću, zatim deo posvećen modi i odevanju, dok će se na preko 2.000 kvadrata u sklopu glavnog objekta će nalaziti supermarket „Univereksport“. 
U susednoj, manjoj zgradi, biće smešten deo sa restoranima, barom, igraonicom za decu i ostalim sadržajima za razonodu. 
Između objekata nalazi se veliki parking, dok se sa zadnje strane objekata nalaze dostavni terminali i sporedni ulazi. Liniju objekta prati popločana i natkrivena šetačka promenada sa koje se pristupa svim lokalima. 
Kada se ustali postojeći biznis, investitor planira izgradnju novog krila i proširenje centra za novih 15.000 kvadrata. U međuvremenu će deo na kojem su planirane naredne faze, biti ozelenjen i služiće za javne događaje, koncerte i slične aktivnosti. 
Tokom zime prostor u objektu biće podeljen pregradnim zidovima, a budući zakupci će moci da pripreme svoje prodavnice u skladu sa svojim potrebama. Ukoliko ne bude neplaniranih kašnjenja, centar će biti spreman za otvaranje već do marta naredne godine. 
Investitori su kompanije „Jerusalem Economy LTD” i „Industrial Buildings Corporation Ltd” iz Izraela, a izvođač radova je „Energogroup” iz Beograda.

Preuzimanje delova teksta je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na novaekonomija.rs

Komentar(1)

  1. „Kažu, glupi Vučić“….????
    Gospodine Vučiću vaša funkcija zahteva rečnik političara, diplomatsko izražavanje, bez primitivnih izjava n.pr: „budale“, „baš me brga“, „oni hoće mene“…
    Vi ništa niste naučili iz susreta sa svetskim političarima!!
    Ili je sve ovo za narodnu upotrebu?! Zar tako loše mislite ovsvom narodu pa govorite jezikom ulice?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i pravilima korišćenja sajta.

Sajt je zaštićen pomocu reCaptcha i Google. Google Politika Privatnosti i Google Uslovi Korišćenja su primenjeni.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.